61.5

3.5K 179 7
                                    

62. Bölüm yarın geliyor.. Bunu yeni bölümden bir kesit olarak düsünün.
Derin
Gözlerim refleksle daha da irilesirken dudaklarım da aynı hızla aralanmıstı. Ama cıkan tek sey sıcak hava oldu. Ne demekti bu simdi? Nereden cıkmıstı boyle bir sey? Okuldakiler gibi mi dusunuyordu artık o da? Oyle mi gorunuyordu dısarıdan? Merih ne dusunuyordu peki? Kafamın icinde binlerce ses aynı anda benligime carpmaya basladıgında yuksek ciktigini sonradan fark ettigim sesimle karsilik verdim.
" Yok oyle bir sey! Zorluyor diyorum sana!"
Uzun zamandir ilk kez sesim titrememisti. Bunun kaynagi ofke miydi yoksa utanc mi kestiremedim. Hazar ise cevabimdan tatmin olmamiscasina hıhladı.
" Kimse kimseyi surekli dibinde olmaya zorlayamaz Derin. Sen istemesen kimse seni zorla yanında tutamaz. "
Biranda saskinlikla kekeledim.
" A-ama hayir. Ö-öyle degil. Ben is-temiyorum. "
Yuzunde ofkeden alaya yonelen keskin bir ifadeyle goz devirdi.
" O zaman izin verme. "
Ve yanımdan hızla gecip odadan cıktı. Ben ise oldugum yerde kalakalmistim. Bedenimi sarmalayan utancla basa cikamayacagimi anladigimda ise anneme haber verip eve döndüm. Bu kadarı benim icin cok fazlaydı. Su lanet cocuk tüm hayatımı tuz buz etmisti. Ve simdi kendime en yakin gördugum insanin bile guvenini kaybetmistim. Keske anlatabilseydim izin vermek icin izin istenmesi gerektigini.

Merih
Dün aksamdan beri kafamda bin bir düsünce cirit atıyordu. Hazar' ın bu kızla alakası neydi deli gibi merak ediyordum. Isin icinde Derin' in annesinin de olması kafami daha da karıstırmıstı.

Arkadaslar merhaba bana yardımcı olabilecek birini arıyorum Ayrıkotu'nu yakın zamanda dikkatle okumus ya da daha onceden okumus olup kitaba hakim olan biri varsa buraya yorum bırakabilir mi?

AYRIKOTUWhere stories live. Discover now