Haunted Farmhouse deel 2

646 61 77

De familie verkocht het erf aan een rijke zakenman. De zakenman was zich bewust van de vele vreemde paranormale dingen die gebeurden op het erf.

De zakenman kocht een hoop speciale apparatuur om de paranormale activiteiten verder te onderzoeken. Hij nam ook mensen aan om onderzoek te voeren op het erf.

De onderzoekers begonnen al snel vreemde activiteiten waar te nemen. Ze begonnen vreemde lichten te zien op het erf. Niemand kon verklaren wie of wat verantwoordelijk was voor die vreemde lichten.

Koeien bleven massaal verdwijnen en meestal werden ze later dood teruggevonden met vreemde verwondingen. Er waren stukken vlees uit de koeien gerukt en sommige werden zelfs zonder ogen. Iets of iemand had de ogen van de koeien uit hun karkassen gehaald.....

De onderzoekers begonnen ook camera's te hangen doorheen het erf. De camera's werden later dan gebroken of onbruikbaar teruggevonden. Honden op het erf begonnen ook raar te doen. Ze werden opeens zonder rede zeer bang.

Er vonden zich ook nog andere paranormale activiteiten voor op het erf. Poorten en deuren gingen zonder aanleiding vanzelf open. Na onderzoek bleek dat er op het erf een zeer ongewone hoge magnetische flux was. De onderzoekers konden de oorzaak van de hoge flux niet verklaren en het blijft tot vandaag nog steeds een mysterie.

Na een tijdje begonnen er ook mensen spoorloos te verdwijnen in de buurt van het erf. Mensen uit de buurt begonnen ook vreemde lichtbollen te zien. Wederom kon niemand die mysterieuze lichtbronnen verklaren.

Tot de dag van vandaag gebeuren er nog steeds vreemde dingen op het erf. Geruchten gaan de ronde dat buitenaards leven verantwoordelijk is voor de vreemde dingen, maar velen zeggen dat geesten de oorzaak zijn voor de activiteiten. Jammer genoeg blijft het nog steeds een mysterie wie of wat er verantwoordelijk is....

Ik heb een paar dingen te zeggen.

Het eerste dat ik wil doen is iemand een shoutout geven. DrawingLady is een zeer getalenteerde schrijfster. Als je van thrillers houdt, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op haar profiel. Ga gewoon naar haar profiel  (nadat je dit deel gelezen hebt) en volg haar. Je zal er geen spijt van krijgen :-)

Het tweede dat ik wil zeggen, is dat ik verder ga schrijven tot het einde van deze maand. Ik zal proberen om tot 200 delen te gaan in dit boek, maar dat kan ik niet garanderen. Ik zal ook veel minder op Wattpad zijn dan vroeger. Zie dit niet als een teken dat ik me bedacht heb ofzo, voor het einde van de maand stop ik definitief met Wattpad. Mijn gezondheid speelde een grote rol in mijn beslissing, maar ik ga daar verder op in gaan in het allerlaatste deel.

Ten slotte wil ik al mijn lezers bedanken voor alle steun van over de laatste weken. De steun doet me echt goed en ik wil dat jullie weten dat ik het enorm apprecieer :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!