Missing Sister....

758 98 21

Het idee dat een mens zonder enig spoor kan verdwijnen is een verontrustende gedachte. Jammer genoeg verdwijnen er jaarlijks duizende mensen zonder dat hun familie en vrienden weten ofdat ze in orde zijn of zelfs ofdat ze nog leven....

Het volgende verhaal komt van een lezer die beweert dat haar oudere zus spoorloos verdwenen is. Ze wilt anoniem blijven omdat het nogal gevoelig ligt bij haar. Ik ga haar in dit verhaal 'Amber' noemen.

Amber vertelde dat haar ouders een dochter hadden voordat ze geboren werd. Haar naam was Iris en ze had een heel lastige jeugd waardoor ze nogal veel ruzie kreeg met haar ouders.

Iris was namelijk verslaafd aan XTC en andere verboden middelen maar voornamelijk aan XTC. Ze ging ook om met junkies die veel ouder waren dan zijzelf. Haar ouders hadden heel veel problemen om te reageren op haar problemen. Haar moeder was zwanger van Amber en hierdoor hadden haar ouders minder tijd voor Iris.

De dag nadat Iris 18 werd, verdween ze zonder spoor. Haar kledij was weg en ze had duizende gulden in cash meegenomen die in het huis lagen verstopt.

De politie kon niets doen omdat Iris meerderjarig was en ze al eerder was weggelopen maar ze kwam normaal altijd terug naar huis na een paar weken.

Weken gingen voorbij, weken werden maanden en maanden werden jaren. Deze keer kwam Iris niet meer terug naar huis. Iris werd als vermist opgegeven maar na ongeveer 6 jaar werd Iris dood verklaard. Ze was inmiddels verslaafd aan drugs waardoor haar ouders vermoedden dat Iris ergens gestorven was van een overdosis.

Amber verklaarde dat ze haar zus haat voor hetgene dat ze haar familie heeft aangedaan. Iris zou nu ongeveer 32 jaar oud moeten zijn als ze nog leeft.

Haar lichaam is nooit gevonden en het blijft een mysterie ofdat Iris überhaupt nog leeft. De kans is klein dat ze er ooit gaan achter komen waar Iris is of wat er met haar gebeurd is....

De gruwel dat je niet weet ofdat een geliefde inorde is of zelfs nog leeft, is een angstaanjagende gedachte en ik kan me niet voorstellen hoe erg dat wel niet moest geweest zijn voor de ouders van Iris.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Sorry dat ik nu pas een deel publiceer. Ik heb al heel de week problemen. Maandag werd ik geschorst van Wattpad voor één dag omdat ik mijn verhalen had teruggezet in de horror categorie. De dag erna had ik zeer veel technische problemen met Wattpad waardoor al mijn verhalen onleesbaar en beschadigd waren voor mij. Ik stuurde een bericht naar Wattpad om hulp te vragen en ik kreeg geen antwoord maar de dag erna loste het probleem dat ik had zichzelf op.

Maar ik wil nu duidelijk maken dat ik terug ben. Ik publiceer een nieuw lezersverhaal al dit deel 38 stemmen krijgt. En wees gerust dat het volgende verhaal echt angstaanjagend gaat zijn ;)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!