Belangrijke Update over mijn gezondheid

593 68 75

Ik probeer altijd zo open mogelijk te zijn tegenover jullie en nu wil ik hetzelfde doen.

Vele van jullie vragen je af waarom ik geen delen meer publiceer. De waarheid is dat het de laatste weken nogal slecht gaat met mijn gezondheid. Daarom wil ik jullie ook vertellen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

De laatste tijd heb ik zeer veel last van een soort van angstaanvallen. Om eerlijk te zijn leef ik constant in een soort van blijvende angst, ook wel bekend als anxiety. Ik blijf maar denken over alles en alles en het lukt me niet om te stoppen met overal over na te denken. Ik ben zeer nerveus en ik word nerveus van bijna alles, van ontbijten tot comments lezen.

Jammer genoeg heeft een angststoornis ook zeer negatieve effecten op mijn lichaam. Ik heb constant last aan mijn maag, ik ben constant aan het trillen, ik kan gewoon niet meer slapen en nog tientalle andere dingen. Het zorgt er voor dat ik het moeilijk heb om normaal te leven. Begrijp me niet verkeerd, ik leef een gewoon leven, maar het is zeer irritant omdat ik me constant zorgen maak over alles.

Het voelt zelfs niet goed om het te vertellen, maar ik voel dat ik jullie deze uitleg verschuldigd ben. Het is vandaag mijn verjaardag en ik blijf maar denken over vanalles en ik word er niet goed van.

Nu wil ik het even hebben over het schrijven. Ik hou van verhalen schrijven en research doen enzo, maar ik kan niet meer tegen de drama rondom en ik probeer de drama en de vele discussies gewoon te vermijden. Ik wil wel verder doen, maar de drama is soms voor mij te veel en het is absoluut niet goed in mijn situatie. Dus ik weet niet of ik ga verder gaan met schrijven en met een deel 2 van dit boek te publiceren. Ik weet het gewoon niet meer.

Ik hoop dat ik jullie antwoorden gegeven heb over sommige vragen. Het is zeer lastig voor mij, maar ik wil dat jullie weten dat ik jullie comments en leuke berichten enorm apprecieer.

Bedankt voor het lezen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!