De Mannen In Het Raam.....

880 98 12

Gisteren was ik aan het chatten op Facebook met een oude vriend genaamd Ben. Ik vertelde hem dat ik echtgebeurde horrorverhalen schreef en hij was heel enthousiast om mij een kort verhaal te vertellen dat hij een paar maand geleden had meegemaakt.

Een paar maand geleden op een nacht was hij in een videogesprek op Skype met zijn vriendin. Ze waren aan het praten over vanalles en nog wat en ineens hoort Ben iets.

Ben stond op en keek rond in zijn huis waar dat het geluid van daan kwam. Ben ging naar boven om te kijken ofdat de oorzaak van het geluid van boven kwam. Toen hij de trap op ging kreeg hij opeens telefoon van zijn vriendin.

Zijn vriendin was in paniek en ze zei dat hij onmiddellijk de politie moest bellen. Toen Ben weg was zag zijn vriendin via de webcam twee mannen in de tuin van Ben lopen via het raam....

Hij belde de politie en ging pakte een mes vanuit de keuken en ging naar buiten. De mannen zagen hem en liepen naar hun auto die een straat verder stond. Zoals gewoonlijk kwam de politie te laat en de daders zijn nooit gevat omdat Ben de nummerplaat van de auto niet had gezien. De politie ging er van uit dat de mannen deel uitmaakte van een Roemeense inbraakbende die actief was in de buurt.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen XD

En mensen vergeet niet te volgen. De laatste tijd heb ik nogal wat volgers verloren en ik vind dat jammer dus ik apprecieer het enorm als jullie mij volgen :-)

Btw morgen publiceer ik wederom een nieuw verhaal :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!