The Bell Witch Haunting Deel 1

676 85 4

Voor ik aan dit verhaal begin wil ik duidelijk maken dat de gebeurtenissen in dit verhaal waarschijnlijk niet helemaal accuraat gaan zijn omdat het al een heel oud verhaal is en het is tegenwoordig meer een legende is dan een waargebeurd verhaal.
Veel leesplezier
-------------------------------------------------------
Het verhaal van de bell witch begon toen de Bell familie verhuisde naar een huisje in de bossen van Tennessee.

In de zomer van 1817 begonnen er vreemde  activiteiten te gebeuren toen John Bell een vreemd dier zag rondom zijn huis. Het  vreemde dier zou het lichaam hebben van een hond maar de kop van een haas. John Bell pakte een vuurwapen en schoot naar het vreemde dier, hij schoot naar het vreemde dier maar het verdween spoorloos.

Na de waarneming van het vreemde wezen, begonnen er paranormale activiteiten te gebeuren rondom het huis......

Na de waarneming van het vreemde wezen, begonnen er paranormale activiteiten te gebeuren rondom het huis

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Eerst begon de Bell familie s'nachts geklop te horen tegen de muren van hun houten huis. Maar het leek alsof niets of niemand aan het kloppen was. Dit geklop zou elke nacht plaatsvinden maar na een tijdje zouden de activiteiten zich van buiten het huisje, nu naar binnen verplaatsen.

In een mum van tijd begon de familie last te krijgen van geweldadige geesten. Lakens werden uit het niets van de bedden getrokken, geklop binnen het huis en het geluid van gekrabbel waren slechts een paar van de activiteiten die de Bell familie moest ondergaan.

De entiteit werd aanzienlijk geweldadiger en begon aan de haren van de familieleden te trekken en de familieleden te verwonden.  De Bell familie kon er niet meer tegen en besloten de hulp in te roepen van een buur genaamd James Johnston.

James verklaarde na een nachtje in het huis van de Bell familie dat hij een geest had gezien van Bijbelse proporties.....

De hulp van James haalde niets uit maar het zorgde wel dat het gerucht van de boosaardige geest rond ging. Jammer genoeg kon men niet vermijden dat er iets vreselijk zou gaan gebeuren met John Bell..

Wordt vervolgd.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Ik ben aan het overwegen om een nieuw horrorboek te schrijven maar ik weet nog niet zo goed waarover. Doe me eens een plezier en zet wat suggesties in de comments :-)

Btw ik publiceer het 2e deel van dit verhaal bij 32 stemmen :-)

First ;)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!