Mededeling Allemaal echte verhalen!!!

2.6K 182 79

Een hele hoop mensen snappen zelfs na jaren nog niet dat dit boek voor 'echte' horrorverhalen is. Daarmee bedoel ik dat dit boek is voor waargebeurde horrorverhalen en niet voor fictieve horrorverhalen zoals Slenderman of Jeff De Killer.

Een paar mensen geloven deze verhalen niet, en dat is oke. Je hoeft deze verhalen niet te geloven als je dat niet wilt, zelfs ik vind het soms moeilijk om de verhalen in dit boek te geloven. Ik heb het dan voornamelijk over de paranormale verhalen. Persoonlijk denk ik dat de meeste van die verhalen logisch te verklaren zijn.

Maar ondanks dat, zeggen sommige dat ik lieg en dat mijn verhalen fake zijn. Ik heb nog nooit gelogen over een verhaal en dat ben ik ook niet van plan. Kan het zijn dat mensen tegen mij liegen? Absoluut ik krijg de raarste en vreemdste verhalen doorgestuurd.

Er was zelfs iemand die beweerde dat ze verkracht was door een geest/demoon. Een ander persoon beweerde dat er paranormale activiteiten begonnen na het spelen van de game Five Night's At Freddy's.

Ik wil niet zeggen dat die mensen liegen, maar er zijn een hoop mensen die alleen verhalen sturen voor aandacht. Dat is ook de rede waarom ik meer en meer anonieme verhalen publiceer, die mensen zoeken niet om aandacht maar willen gewoon hun verhaal kwijt.

Het punt dat ik wil maken is dat ik gewoon de persoon ben die de verhalen schrijft. Ik kan niet altijd verifiëren of alles dat mensen zeggen correct is, dat is bijna onmogelijk bij dit soort verhalen.

Het interesseert me echt niet of dit soort mensen mijn verhalen geloven. Het enige dat ik vraag is om geen haat naar mij te sturen hiervoor, een paar mensen hebben dit al gedaan trouwens omdat ze duidelijk geen manieren hebben.

Trouwens 75% van de verhalen in dit boek, daar kan je uitgebreide informatie over vinden op het internet. Alle niet-paranormale verhalen kan je zelf verifiëren op het internet.

Reality is stranger then fiction...

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!