A Real Christmas Horror Story....

874 97 82

Kerstmis staat wederom voor de deur dus ik heb besloten om twee creepy verhalen te publiceren rondom Kerstmis....

Dit verhaal gaat over een negenjarig meisje uit de VS genaamd Misty en haar vreemde verontrustende ervaring. Het verhaal speelt zich af op Kerstavond in de jaren 90.

Kerstmis was altijd één van Misty's favoriete feestdagen en ze kon heel de nacht niet slapen omdat ze zo opgewonden was om haar cadeautjes de volgende dag te vinden.

Op een bepaald moment in de nacht besloot ze om op te staan en beneden eens te gaan kijken ofdat de Kerstman al was geweest. Toen ze beneden was, opende ze de deur van de living en zag een man die voorover gebogen stond. De man stond recht en dan zag Misty dat de man gekleed was in rode en witte kleding.

Misty was er van overtuigd dat het de Kerstman was, maar ze merkte iets vreemd op. De lichtjes schenen rechtdoor de Kerstman. De Kerstman was de kerstsokken van de muur aan het halen en op de koffietafel aan het leggen. Daarna sloot Misty de deur van de living en ging terug naar bed.

Toen Misty de volgende ochtend op stond, vertelde ze aan haar zus dat ze de Kerstman gezien. Misty vertelde ook waar de Kerstman de kerstsokken had gelegd.

Toen ze de living binnen kwamen, zagen ze dat de kerstsokken op exact dezelfde plaats lagen als Misty had gezegd.....

De zussen staarden naar elkaar met getraumatiseerde blikken...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Ik wens jullie prettige feestdagen en morgen publiceer ik waarschijnlijk het laatste creepy Kerstverhaal :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!