De geest van de oude dame

3.5K 222 23

Dit verhaal gaat over een meisje genaamd Eva. Ze vertelde over de ervaringen die ze had toen ze 8 jaar oud was. Eva leefde toen in een oud huis met haar moeder en haar vader.

Op een koude winteravond, schonk Eva zichzelf een glas water in. Een paar seconden later werd het glas opeens abrupt van de tafel gegooid door een onzichtbare kracht. Ze werd opeens heel bang, maar toch was ze niet verbaasd. Eva had namelijk altijd al het gevoel gehad dat er iets in haar huis was. Iets bovennatuurlijk.

Een andere paar weken later, vond er een ander incident plaats in haar huis. Dit keer hoorde Eva rare geluiden vanuit de keuken komen toen ze alleen thuis was. Ze ging naar de keuken om te kijken waar het geluid vandaan kwam, toen ze eenmaal in de keuken kwam, zag ze de keukenkasten uit zichzelf open en toe gaan.....

Een paar dagen later begon Eva plotseling blauwe plekken te krijgen. Ze leken geen oorzaak te hebben volgens Eva, maar ze sluit niet uit dat het een gewone oorzaak zou kunnen hebben gehad.

Ze vertelde later aan haar ouders wat er gebeurd allemaal gebeurd was. Haar ouders brachten na zelf een paar incidenten gezien te hebben, er een priester bij om het huis te zegenen.

Jaren later kwam Eva te horen dat er voor haar een oude vrouw in het huis woonde met haar man. De man had na een ruzie zijn vrouw vermoord en daarna zichzelf opgehangen.

Eva is een paar maanden later verhuisd nadat ze haar ouders over de vrouw hadden verteld. Eva heeft nog steeds nachtmerries over de dingen die in het huis gebeurd zijn.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!