De Man In Het Huis

4.7K 274 84

Dit verhaal gaat over een lerares uit China die bijles geeft aan een jongen.

De bijles was op een bepaalde avond nogal laat geëindigd, dus de jongen stelt voor om bij de lerares te blijven slapen omdat de jongen er anders nog urenlang over moet doen om terug naar huis te gaan.

De lerares twijfelt omdat ze niet graag een tiener jongen bij haar in huis heeft, mensen zouden verkeerde dingen kunnen gaan concluderen, maar de jongen blijft pushen en uiteindelijk zegt de leerkracht dat het oke is als de ouders van de jongen er mee akkoord gaan.

Iets later belt de lerares naar de ouders van de tienerjongen om toestemming te vragen. Ze zeggen dat het inorde is en dat de jongen bij de lerares mag blijven overnachten.

De lerares zegt dat de jongen naast haar bed mag slapen op een luchtbed. Voordat ze gaan slapen, kijken de twee nog wat naar de televisie. Na een tijdje gaan ze uiteindelijk zonder problemen gaan slapen.

Iets na middernacht, probeert de jongen de lerares wakker te maken. De lerares wordt wakker en de jongen zegt 'Ik heb honger, ik wil iets eten'. De leerkracht reageert nog geïrriteerd en zegt "Nu? Het is middernacht, ga slapen!"

De jongen is jammer genoeg zeer overtuigend en blijft haar wakker houden omdat hij honger heeft. Hij zegt dat er een fastfood restaurant is aan de overkant van de weg die s'nachts altijd open is. De jongen kon de lerares uiteindelijk toch overtuigen en de leerkracht komt uit haar bed en gaat met veel tegenzin mee met de jongen. Nadat ze het huis uit waren, zei de jongen iets zeer verontrustend..

De jongen zei dat hij geen honger had, maar dat hij had opgemerkt dat er een man onder het bed van de lerares lag.....

De jongen kon onder het bed van de lerares kijken en hierdoor kon hij de man zien. De leerkracht belde hierna in paniek de politie. De politie trok de man van onder het bed en arresteerde hem ter plekke. De man was een zwerver en had wekenlang in het huis geleefd zonder dat de lerares ook maar iets door had.

Tijdens mijn research voor dit deel, kwam ik er achter dat dit soort dingen niet zo uitzonderlijk zijn als de meeste mensen denken. Dus check voor de zekerheid maar eerst eens onder je bed voordat je vanavond gaat slapen. Je weet immers nooit wie of wat zich daar onder schuil kan houden.......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!