The Cecil Hotel Paranormale Verhalen

777 78 14

Door de tientalle zelfmoorden en gruwelijke moorden zijn velen er van overtuigd dat het hotel een broeihaard is van paranormale activiteiten.

Vele mensen beweren geesten te hebben gezien tijdens hun verblijf in het Cecil Hotel. Dit zijn fantomen die door de gang lopen tot doorzichtige entiteiten die stokstijf in het midden van de gang blijven staan.

Anderen beweren dat er paranormale activiteiten plaats vond in hun hotelkamers. Dingen die verdwenen of werden verplaatst zonder rede zijn een paar van de meest voorkomende vreemde activiteiten die plaats vinden in het Cecil Hotel.

Een koppel beweerde zelfs dat er geklop was in het midden van de nacht en toen ze open deden was er niets of niemand.

Vreemde geluiden zoals geschreeuw of geklop komen in dit hotel geregeld voor. Mensen beweerden zelfs dat er geschreeuw vanbinnen hun slaapkamer kwam ookal waren ze de enige aanwezigen in de kamer.

De mensen van de buurt proberen het hotel zo veel mogelijk te vermijden door de vreemde activiteiten in en rondom het hotel. Één van de buurtbewoners trok zelfs een foto bij het Cecil Hotel.

Op deze foto is er een entiteit te zien die uit het raam van een kamer op de 4e verdieping hangt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Op deze foto is er een entiteit te zien die uit het raam van een kamer op de 4e verdieping hangt. Volgens personeel van het hotel zou een vrouw in de jaren 60 uit het raam van die kamer zijn gesprongen.

Vele paranormale onderzoekers beweren dat de geesten van de overledenen het hotel rond spoken. Sommigen beweren zelfs dat het hele hotel vervloekt is.....

Mensen geloven zelfs dat de vele bizarre overlijdens te wijten zijn aan de geesten in het hotel. Sommigen zeggen zelfs dat de geesten de levenden dwingen om zelfmoord te plegen.

Er bestaat twijfel over ofdat het hotel wel echt vervloekt is of niet maar er bestaat geen twijfel over dat er gruwelijke dingen in het hotel gebeurd zijn in de loop van bijna een eeuw. Het hotel is nu gesloten voor renovatie en het staat vandaag bekend als het 'Stay On Main' hotel. Ik weet zeker dat we in de toekomst nog  gaan horen over dit hotel.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik wil nog even kort mijn nieuwste boek promoten '400 Random Facts'. Het is het vervolg van '200 Random Facts'. Het staat vol met feiten en weetjes dus neem zeker een kijkje. Ik zou dat enorm appreciëren :-)

Het volgende deel van dit boek zal nog geen lezersverhaal zijn maar de verhalen daarna waarschijnlijk wel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het volgende deel van dit boek zal nog geen lezersverhaal zijn maar de verhalen daarna waarschijnlijk wel. Ik heb een hele hoop enge angstaanjagende lezersverhalen gekregen die jullie wel leuk zullen vinden dus vergeet zeker niet te stemmen op dit deel want het motiveert me om sneller delen te publiceren :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!