The Witch Deel 1

1.2K 126 11

Christopher Case was een 35 jarige man uit Amerika. De man was een muziekproducer en maakte muziek voor televisieseries. Hij was ook een zeer gezonde en gelukkige man.

Toen Christopher op zakenreis ging naar San-Francisco had hij daar een vrouw ontmoet die veel bezig was met alternatieve oude Egyptische muziek. Aangezien Christopher een muziekproducer was praatte hij graag met mensen die dezelfde interesses hadden als hij. Bij hun eerste ontmoet klikte het tussen de twee.

Maar toen Christopher en de vrouw besloten om in een restaurant te gaan eten liet de vrouw duidelijk zien dat ze geïnteresseerd was om de liefde te bedrijven met Christopher.

Christopher was niet geïnteresseerd in de vrouw en de vrouw werd gefrustreerd. Ze vertelde hem dat ze een heks was en dat hij spijt zou krijgen omdat ze een vloek over hem uitsprak.

Toen Christopher terug thuis was in Seatle telefoneerde hij naar een vriendin en vertelde hij haar wat er was gebeurd. De volgende dagen werden Christopher's telefoongesprekken vreemder en vreemder.

Slechts een paar dagen nadat hij de heks had ontmoet konden Christopher's vrienden hem niet meer bereiken. Uiteindelijk bleek dat hij zo bang was geworden dat hij zijn huis verlaten had en ingecheckt was in een hotelkamer.

Toen hij terug naar een vriendin telefoneerde vertelde hij haar dat hij er zeker van was dat hij vervloekt was en dat hij ongelooflijk bang was. Een paar dagen later vertelde hij dat hij s'nachts mentaal werd aangevallen door de heks en dat hij s'morgens op stond met kleine sneedjes op het einde van  zijn vingers.

Hij vertelde ook dat hij hiervan zou dood gaan.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD Het volgende deel zal ik publiceren bij 20 stemmen XD

En als je niet genoeg kunt krijgen van horrorverhalen dan kun je altijd eens een kijkje nemen in de boeken van Your-Writer. Ze is ook een horrorschrijver en ze schrijft heel erg goed :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!