Creepy Murder (Short)

750 77 12

Een paar maanden geleden las ik een artikel over een afschuwelijke moord die had plaatsgevonden ergens op een Amerikaanse universiteit aan het einde van de jaren 90.

Op een bepaalde nacht, kwamen 2 meisjes terug van een avondje stappen. Ze waren kamergenoten die samen met een andere meid een kamer deelden.

Ze kwamen terug naar hun kamer en ze kwamen tot de conclusie dat de kamer op slot was. Dit was zeer ongewoon omdat de kamer zelden tot nooit op slot zat. Ze hadden geen sleutel dus vroegen ze de sleutel bij de conciërge.

Toen de conciërge iets later de deur opende, kwamen de meisjes tot een gruwelijke conclusie......

Een lichaam van een meisje hing met 2 koorden aan een muur. Ze had verschillende messteken en haar gezicht was onherkenbaar....

De politie kon duidelijk concluderen dat het ging om een moord. Het eigenaardige en creepy aan dit verhaal is dat het lichaam niet van de 3e kamergenoot was, maar van een onbekende vrouw. De 3e kamergenoot is sinds die dag spoorloos verdwenen...

Iedereen was er van overtuigd dat de 3e kamergenoot de vrouw had vermoord in haar kamer en dan was gevlucht, maar dit jaar werd het lichaam van de 3e kamergenoot gevonden ergens in een bos. Ze zou levend begraven geweest zijn. Hierdoor gaan de onderzoekers er van uit dat het ging om een seriemoordenaar.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Dit was een extra deel en eerder vandaag had ik nog een deel gepubliceerd. Dus dat deel zeker lezen :-)

Ik wil nog even iets kwijt. Ik zag dat er veel mensen boeken beginnen zoals dit boek. Ik heb daar geen probleem mee, maar wees orgineel en gebruik geen titel die bijna hetzelfde is dan de mijne om extra views te krijgen van mijn fans. Btw het woord 'echte' in Echte Horrorverhalen verwijst naar waargebeurde verhalen.

Dus wees orgineel en stop met het klonen van mijn content om meer views te krijgen. Ik heb enorm veel tijd en moeite gestoken om van Echte Horrorverhalen iets te maken en ik wil niet dat anderen daarvan gaan profiteren zoals bloedzuigers.

Sorry als ik grof klink, maar ik zie meer en meer zulke klonen die niets zouden zijn zonder mijn tijd en wilskracht om van dit boek iets te maken. Dus wees orgineel en geen kloon.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!