Haunted Apartment Deel 1

793 101 14

Dit verhaal komt van een lezer die beweert dat er vreemde paranormale dingen gebeuren in haar appartementsgebouw. Kim is een 17 jarige meid die nogal sceptisch was tegenover het paranormale totdat ze met haar familie introk in het appartementsgebouw.

Het begon allemaal toen Kim en haar ouders in trokken in een verouderd  appartementsgebouw. Ze waren de enigen in het gebouw want de andere appartementen stonden leeg.

Haar moeder was de eerste die vreemde dingen begon waar te nemen in het gebouw. Deuren die uit zichzelf open gingen, vreemde strepen op de vloer en stemmen in de nacht.

Kim's vader daarintegen begon voetstappen te horen in de garageruimte onder het gebouw. In de garage hing er ook een geur van wat Kim beschreef als de geur van iets dat aan het rotten is. Ze hadden de vorige eigenaar van het appartement gecontracteerd, hij verklaarde dat hij niet wist wat de oorzaak was van die geur maar dat hij het wel verschillende keren had opgemerkt.

Kim hoorde s'nachts verontrustende geluiden uit de trappenhal komen. Dat was onmogelijk omdat niemand anders in het gebouw woonde of zelfs kon komen. Het meest verontrustende was wel dat het nooit eerder te horen was dan twee uur s'nachts. Kim dacht eerst dat ze last had van nachtmerries of hallucinaties, toen haar moeder en vader het ook begonnen te horen was de Kim zeker dat het echt was.

 Kim dacht eerst dat ze last had van nachtmerries of hallucinaties, toen haar moeder en vader het ook begonnen te horen was de Kim zeker dat het echt was

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De geluiden in de trappenhal waren niet iedere dag te horen maar ze begonnen zich steeds vaker voor te doen. Iedere keer dat iemand in de trappenhal ging kijken was er niets of niemand te zien die de verontrustende geluiden konden verklaren.

Jammer genoeg was dit allemaal nog maar het begin.....

De paranormale activiteiten in de trappenhal begonnen zich ook te verspreiden tot in het appartement van Kim's ouders.

Maar het meest sinistere is wel het mysterieuze geklop op de voordeur in het midden van de nacht.....

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Als dit deel 32 stemmen krijgt dan publiceer ik het volgende deel van dit verhaal. Dus zeker stemmen :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!