Verdieping 23

9.4K 425 75

Dit verhaal gaat over een Amerikaanse man genaamd 'John'. John werkte in een oud hotel als nachtwaker, hij was verantwoordelijk om het hotel te bewaken tijdens de nacht. Het hotel zou volgens velen vervloekt zijn.

John begint zijn bewakingsronde om 12 uur middernacht. Nadat zijn ronde er op zat om 2:00, ging John in het bewakingslokaal zitten. Om stipt 3:00 krijgt John telefoon van één van de gasten in het hotel.

De man aan de andere kant van de lijn zegt iets van de 23e verdieping, maar jammer genoeg zat er een storing op de lijn waardoor John nauwelijks iets kon verstaan van wat de man zei. John zei dat hij onmiddellijk ging komen. Hij haaste zich naar de lift en ging naar de 23e verdieping.

Als hij aankwam op de 23e verdieping, zag John dat de deuren van alle kamers open stonden. John checkte de lijst van alle gasten op de verdieping. Al snel merkte John op dat alle kamers leeg zouden moeten zijn.

Opeens hoorde John een schreeuw vanuit één van de kamers. Direct daarna, zag hij een vrouw met pikzwart haar uit een kamer wandelen. De vrouw bleef staan aan het uiteinde van de gang. John probeerde de aandacht van de vrouw te trekken, maar ze reageerde niet.

Daarna ging de vrouw binnen in kamer 5. John achtervolgde de vrouw om te zien wat er aan de hand was. Hij onderzoekt kamer 5 op zoek naar de vrouw, maar hij kon haar niet vinden. Het leek wel alsof ze verdwenen was....

Het enige eigenaardige was dat het raam van de kamer open stond. John verliet de kamer en belde de politie, hij dacht imers dat de vrouw uit het raam was gesprongen. Tijdens het bellen, kwam John tot een sinistere conclusie....

Alle deuren van de kamers op de verdieping waren opeens terug dicht.....

Iets later kwam de politie aan en onderzoekt de hele verdieping. Ze komen tot het besluit dat er niemand op de 23e verdieping was en dat er niemand uit het raam was gesprongen.

Een paar dagen later kwam John van de manager van het hotel te horen dat een paar jaar terug, een vrouw met lang zwart haar in diezelfde kamer zelfmoord had gepleegd door uit het raam te springen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!