Haunted Island: Poveglia

2K 146 38

Poveglia is een eiland aan de kust van Venetië. Het eiland is volgens velen de meest duistere plaats op aarde.

Het eiland werd eeuwenlang gebruikers als quarantaine voor slachtoffers van de zwarte pest. Duizende mensen zijn op het eiland gestorven door de gevolgen van de pest. Napoleon Bonaparte gebruikte het eiland om zieke mensen te isoleren en liet ze daar tot ze stierven van hun ziekte.

In 1920 werd het eiland terug gebruikt als quarantaine, maar in 1922 werden de gebouwen omgevormd in een gesticht voor de mentaal gestoorden. Één van de dokters experimenteerde met zijn patiënten op de meest gruwelijke manieren. Hij deed lobotomies bij de patiënten. Een lobotomie is een onnodig operatie waarbij de verbindingen tussen de delen van het brein werden weggesneden.

De dokter pleegde later zelfmoord door van de toren van het gesticht te springen. Volgens zijn collega's hebben de geesten op het eiland hem gek gemaakt en hem tot zelfmoord gedwongen.....

Vele paranormale onderzoekers hebben het eiland bezocht en verklaren dat het eiland vol ligt met lijken van slachtoffers van de plaag en van de experimenten van de dokter.

Door de stijging van het water in de Middelandse zee spoelen vele lijken vanop het eiland aan op de kust van Venetië.......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!