Geest in het gebouw Deel 1

4.5K 245 18

Dit verhaal gaat over twee agenten, Jim en Tom die reageerden op een inbraakalarm. Er was een bewegingsmelder afgegaan op de 4e verdieping van een dokterspraktijk.

De conciërge arriveert en laat de agenten binnen in de praktijk. De deur van de traphal zat op slot, maar de conciërge had er geen sleutel van. Hierdoor moesten de agenten de lift naar 4e verdieping nemen.

Ze kwamen aan op de vierde verdieping en de deuren van de lift gingen open. De gang was pikdonker, toch was er een fel licht aan het einde van de gang. De agenten gingen binnen in elk kantoor van de gang en checkten alle kantoren zodat ze zeker waren dat er niemand zich in één van de kantoren schuil hield. Jammer genoeg konden ze niets of niemand vinden.

Uiteindelijk kwamen de agenten aan bij het einde van de gang. De enige kamer die ze nog niet gecheckt hadden was het kantoor aan het einde van de gang . De deur van dat kantoor was in tegenstelling tot alle andere kantoren niet op slot. Dat kantoor was leeg en werd waarschijnlijk niet gebruikt. De agenten checkten de kasten van het kantoor en er was niemand te vinden.

De agenten verlieten het kantoor en ze voelden dat er iets mis was. Het licht aan hun kant van de gang was uit gegaan en het licht bij de lift was op onverklaarbare wijze aan.

Tom werd opeens lijkbleek. Jim vroeg "Wat scheelt er?". Tom antwoorde met veel een angstige stem"Waren al de deuren van de kantoren die we juist hebben gecheckt net niet op slot?". Jim zei "Ja, waarom?".

"Nu staan al de deuren wijd open"

Wordt vervolgd.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!