De geest van het kind op de behekste weg

1.2K 147 13

Dit verhaal vertelt de gebeurtenissen van een man toen hij in 2013 in Vadodara werkte voor een informaticabedrijf. Vadodara is een provincie in India.

Het verhaal begon toen de man met een vriend s'avonds naar een film ging kijken in de plaatselijke bioscoop. Nadat de film om 1 uur s'nachts voorbij was besloten ze terug naar huis te gaan op de motorfiets van de man's vriend.

Na een paar minuten rijden op de motorfiets kwamen de mannen er achter dat ze verdwaald waren. Aan de kant van de weg zagen ze een politiewagen staan. De man besloot om de weg naar Makarpura aan de agenten te vragen. De twee agenten lieten de mannen de weg zien en daarna vertrokken ze terug.

Nadat de agenten de mannen de weg hadden gewezen kwamen de vrienden voorbij een eenzame landweg. Opeens zien ze een jongen op een fiets vanuit de tegengestelde richting komen. De jongen bleef de mannen aanstaren met een griezelige dode blik. De man besloot om naar de jongen te roepen dat hij naar huis moest gaan omdat het geen uur is voor kinderen om nog buiten alleen te zijn.

Na ongeveer 7 à 8 kilometers rijden op dezelfde weg met de motorfiets zagen de mannen weer een fietser in de tegenovergestelde richting fietsen. Ze waren in paniek voor wat ze zagen...

Ze zagen dezelfde jongen als eerder hen voorbij rijden en aanstaren met dezelfde dode gruwelijk blik als eerder....

De vriend van de man stopte de motor direct en draaiden zich onmiddellijk om...

Achter hen was er niets meer, er was geen jongen of ander teken van leven achter hen te bespeuren...De jongen was verdwenen als een geest in het nachtlicht...

Volgens talloze paranormale onderzoekers is de weg bezeten door de geest van de jongen die was aangereden een paar jaar terug....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen. Mensen ik wil jullie nogmaals bedanken voor de stemmen en de 150 volgers die ik nu heb. Dankjewel lezers :)

Om dit hoofdstuk af te sluiten wil ik nog zeggen dat er een nieuw hoofdstuk komt bij 22 stemmen :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!