Dyatlov Pass Deel 1

1.3K 168 8
                                    

Dit verhaal gaat over een mysterieuze tragedie die zich afspeelde in tijdens de winter van 1959 in de toenmalige Sovjet Unie.

Een groep van 8 mannen en 2 vrouwen onder leiding van Igor Djatlov vertrokken in januari 1959 op een expeditie/skitrip

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Een groep van 8 mannen en 2 vrouwen onder leiding van Igor Djatlov vertrokken in januari 1959 op een expeditie/skitrip. Het doel van de gehele expeditie was om de berg Otorten te bereiken. De groep verplaatste zich met verschillende voertuigen totdat ze aan de rand van het gebergte kwamen. Ze moesten daarna op skies verder.

Op 28 januari werd een groepslid Joeri Joedin ernstig ziek waardoor hij besloot om terug te gaan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Op 28 januari werd een groepslid Joeri Joedin ernstig ziek waardoor hij besloot om terug te gaan. Daarna gingen de andere 9 groepsleden voort zoals orgineel gepland.

Dit zou de laatste keer zijn voor Joeri Joedin dat hij zijn vrienden zou zien...

De groep ging nog een paar dagen verder zoals gepland.

Op 12 februari begonnen de leden van de sportvereniging van Igor Djatlov zich zorgen te maken omdat Igor had gezegd dat hij ten laatste op 12 februari een telegram zou sturen.

Joeri Joedin bracht de vereniging op de hoogte dat Igor Djatlov hem voor zijn vertrek had gezegd dat de expeditie iets langer kok duren dan gepland. Vertragingen bij zelke expedities waren niet ongewoon.

Maar toen de groepsleden op 20 februari nog niet terug waren begonnen de families van de groepsleden een reddingsactie te eisen.

Vrijwilligers werden bijeen geroepen en uiteindelijk werd het leger en de politie ingezet om de leden van expeditie te zoeken.

Op 26 februari werd de verlaten tent van de groep gevonden. De tent was langs binnen opengesneden....

 De tent was langs binnen opengesneden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het mysterie gaat verder in deel 2...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Deel 2 zal ik publiceren bij 26 stemmen en ik wil nog zeggen dat ik heel erg teleurgesteld ben in de prestaties van de Wattpad app en Website. Mijn verhalen staan niet meer in de 'Wat is Populair' lijst omdat het Wattpad systeem vol zit met bugs en glitches. Dit verhaal blijft #1 ookal staat het niet meer in de lijst.

Fix your app Wattpad

Echte Horrorverhalen✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu