De Mysterieuze Stalker

677 89 12

Stalkers focussen hun aandacht meestal op één specifiek persoon. Het is zelden dat stalkers zich gaan focussen op meerdere personen. De stalker waar ik het vandaag over ga hebben had het gemunt op een hele buurt.

In 2010 werd een hele wijk in de VS het slachtoffer van een sinistere stalker.

Het begon toen verschillende huisdieren in die wijk zonder spoor begonnen te verdwijnen. Daarna begonnen allerlei families in de buurt, s'nachts telefoon te krijgen op hetzelfde moment. Mensen die de telefoon opnamen kregen ruis te horen.

Het was onbekend wie de telefoontjes pleegde omdat men het nummer niet kon traceren naar een exacte locatie. Elke nacht om precies kwart na 1 ging de telefoon bij iedereen in de wijk die een vaste telefoon had en het stopte precies 3 minuten later. Al snel begonnen buurtbewoners met een GSM ook last te krijgen van deze rare telefoontjes.

Men vermoedt dat iemand door middel van een computer naar al die mensen belde. Jammer genoeg kon de politie helemaal niets doen waardoor de buurtbewoners er alleen voor stonden.

Al snel begonnen er meer vreemde sinistere dingen te gebeuren....

Dode huisdieren werden overal in de wijk gevonden in grote plastice zakken. Het was zelfs zo erg dat de hele wijk naar dode dieren begon te ruiken.

Vanaf dit moment wisten de buurtbewoners dat het niet meer ging om een gewone flauwe grap maar om een mysterieuze sadistische stalker.....

Daarna begon de buurt last te krijgen van een inbraakgolf. Bij verschillende families in de wijk werd er ingebroken. Het mysterieuze aan deze inbraken was dat er helemaal nergens iets gestolen werd.

De mysterieuze activiteiten stopten pas nadat een alleenstaande man dood werd gevonden in zijn huis. De man zou vermoedelijk overleden zijn aan een hartaanval maar de buurtbewoners denken dat zijn dood iets te maken had met de vreemde activiteiten die zich gedurende 2 maand lang voor deden.

De telefoontjes stopten op dezelfde dag dan dat het lijk van de man werd gevonden. De stalker is nooit gevat en zijn intensies zijn sinds de dag van vandaag nog steeds een groot mysterie......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Het volgende verhaal publiceer ik als dit deel 36 stemmen krijgt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!