Het Mysterie van Elisa Lam Deel 2

1.7K 175 29

Terwijl de zoektocht naar Elisa Lam door bleef gaan begonnen gasten uit het Cecil hotel te klagen tegen het hotelpersoneel omdat de druk van het water in hun kamers laag was.

Een andere gast in het hotel klaagde dat het water in hun kamer op sommige momenten zwart was als men de kraan open draaide. Volgens de hotelgast had het water ook een wreemde geur en smaak.

Op de ochtend van 19 February 2013 ging een werknemer naar het dak van het Cecil hotel om de oorzaak van het wreemde water te onderzoeken. Op het dak stonden 4 grote watertanks. In één van die grote watertanks vond de hotelwerknemer het drijvende lichaam van Elisa Lam.

De politie werd verwittigd en ze lieten heel de tank leeglopen. Omdat de opening van de tank te klein was om het lichaam er uit te halen moest de brandweer de watertank open snijden.

De dood van Elisa Lam werd als een tragisch ongeval beschouwd door de politie. Maar velen beschouwen de dood van Elisa Lam als een moord omdat het voor haar onmogelijk was om in de tank te kruipen omdat de opening te klein was.

De onderzoekers verklaarde ook dat het lichaam van Elisa Lam in de tank aan het afbreken was en dat dat de oorzaak was van de wreemde kleur en smaak van het water.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!