Hinterkaifeck mysterie

6.4K 339 92

Dit verhaal speelt zich af op de boerderij van de Duitse Gruber familie genaamd 'Hinterkaifeck'.

Het verhaal begon in de zomer van 1921 toen de huishoudster van het gezin ontslag nam. Ze beweerde dat het op het erf (boerderij) spookte en dat er kwade geesten an het werk waren op het erf.

Ongeveer 6 maanden nadat de huishoudster was opgestapt had de vader van het gezin Andreas Gruber een gesprek met zijn buurman. Meneer Gruber zei dat hij voetstappen in de sneeuw had gevonden. De voetafdrukken kwamen van de rand van het bos tot aan het erf, maar er waren geen voetafdrukken terug.

Meneer Gruber zei dat hij geregeld voetstappen vanop de zolder hoorde en toen hij dan uiteindelijk ging kijken was er niemand. Een andere keer vond hij een krant op het erf dat niemand van de familie had gekocht. Hij zei ook tegen zijn buurman dat een paar dagen eerder de huissleutels op een mysterieuze onverklaarbare manier waren verdwenen.

Op 31 maart ongeveer 6 maand nadat de huishoudster ontslag nam begon Maria Baumgartner als de nieuwe huishoudster. Een paar uur nadat Maria aankwam op het erf gebeurde er iets angstaanjagend.

Op dinsdag 4 april 1922 gingen de buren naar het erf nadat de ze voor een paar dagen niks van de Gruber familie hadden gehoord. De buren hadden rook uit de schoorsteen zien komen maar ze hadden helemaal niks van de familie gehoord. In de schuur vonden ze 4 lichamen en de buren haalden de politie erbij.

De politie onderzocht de schuur en bevestigden dat het de lichamen van de familie Gruber waren. In het huis vonden ze het lichaam van de tweejarige zoon Josef en het lichaam van de nieuwe huishoudster Maria.

In de nacht van 31 maart werden de man, de vrouw en de twee dochters één voor één naar de schuur gelokt en dan afgeslacht........

Een mysterieus sinister feit aan dit verhaal is dat de dader waarschijnlijk nog tot dagen na de afslachting van de familie op de boerderij had verbleven. Dit konden ze afleiden aan de schoorsteen die nog dagenlang bleef branden en de dieren die eten hadden gekregen dagen na de afslachting van de hele Gruber familie....

De dader is nooit gevonden en het erf Hinterkaifeck werd in 1923 afgebroken

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!