Aokigahara Forest

2.6K 198 64

Het Aokigahara bos is een wereldberoemd bos in Japan. Het bevindt zich aan de voet van de berg Fuji. Het bos staat bekend om de verontrustende gebeurtenissen die zich in dit bos voor doen.

Deze plaats staat bekend om de verontrustende paranormale activiteiten, maar voornamelijk staat het bekend voor de vele zelfmoorden die zich in het bos voordoen. Daarom wordt het bos ook het zelfmoordbos (suicideforest) genoemd.

Sinds 1988 vinden er in het bos enorm veel zelfmoorden plaats. Sindsdien bleef het aantal zelfmoorden ieder jaar dramatisch toenemen. In 2003 werden er in het bos zo'n 105 lichamen gevonden van mensen die hun eigen leven beëindigd hadden. Sinds 2004 wordt het aantal gevonden lichamen niet meer bijgehouden omdat het aantal gewoonweg te groot is, maar naar schatting zouden er in 2010 alleen al meer dan 200 zelfmoordpogingen zijn gebeurd in het bos.

Ieder jaar rond de kerstperiode zoeken vrijwilligers naar de lichamen en brengen ze de lichamen van de overledenen dan uit het bos. Dat gebeurt al sinds 1970 en de vraag naar vrijwilligers blijft stijgen.

De vrijwilligers zeggen dat ze overal lijken vonden en dat de geur van de lijken niet te houden is. De lijken worden dan uit het bos gedragen en later begraven....

Volgens de plaatselijke bewoners van de dorpen rondom het bos horen ze s'nachts de geesten van de overledenen, schreeuwen en om hulp roepen. Volgens verschillende bronnen zouden er naar schatting nog meer dan 1000 lichamen niet zijn gevonden. De lijken van de overledenen zijn overal te vinden.

Het Aokigahara bos zou een plek zijn waar de geesten, de levenden aandringen om zichzelf te doden. Soms gebeurt dit op zeer gruwelijke manieren....

Het bos is nu zo berucht, dat er jaarlijks duizende mensen naar het bos komen om er te overnachten. Dit doen ze om mogelijke paranormale activiteiten waar te nemen. Recentelijk maakte het bos nog deel uit van een controversiele video van Logan Paul. Hierin toonde hij een lichaam van een man die een paar uur voordien overleden was door zichzelf op te hangen.

Ik ga mijn mening niet geven over de video zelf, maar die video laat perfect zien hoe groot het probleem rondom het Oakighara bos wel niet is.

Je moet niet lang lopen om zulke verontrustende tafferelen te zien. Het is namelijk een bos waar mensen in gaan en er nooit meer terug levend uit komen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :)

Btw dit is een deel uit een ander boek van mezelf genaamd 'CreepyPasta' omdat het in dit deel verhaal gaat over echte feiten en niet over een Creepypasta heb ik besloten om het in dit boek te zetten als extra voor mijn fans :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!