De Babyfoon

1K 147 18

Dit verhaal hoorde ik van een vriend. Hij vertelde mij de ervaring die zijn tante en zijn oom hadden meegemaakt een paar jaar geleden.

Dit verhaal begint op een ochtend in juni toen Tom en Lea er achter kwamen dat er s'nachts in hun huis werd ingebroken. Ze lieten de politie komen en er kwamen 2 agenten langs.

De agenten onderzochten het huis en het bleek dat er niks gestolen was. Maar de inbrekers hadden geprobeerd om de deur buiten te forceren en hadden een raam gebroken. Het vreemde aan het gebroken raam was dat het waarschijnlijk van binnenuit werd gebroken. De agenten konden geen verklaring geven hoe de inbreker of inbrekers in het huis zijn gekomen.

De politie kon geen andere rede geven dan te zeggen dat de inbreker al binnen was....

Ongeveer een week later s'nachts lagen Tom en Lea te slapen. Opeens werden ze wakker gemaakt door het geluid van de babyfoon. Ze hoorden een man zingen via de babyfoon. Tom stond op en rende naar de kamer waar zijn baby dochtertje lag te slapen. Hij kwam in de kamer en zag niemand staan. Daarna belde Lea opnieuw de politie.

De politie onderzocht het huis een half uur later. Er was niemand anders in het huis.

De agenten dachten dat de babyfoon gehackt was maar ze sluiten niet uit dat er echt een man was in het huis bij de baby....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Als dit verhaal 22 stemmen krijgt publiceer ik een nieuw hoofdstuk over iets echt angstaanjagend ;)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!