The man who killed halloween...

1.1K 123 49

Dit verhaal speelt zich af in een kleine dorpje in Texas genaamd Deer Park. Op die plek werd halloween een beetje meer sinister....

Op 31 oktober 1974 ging Ronald Clark O'Bryan met een buurman en met hun vier kinderen rond in de buurt voor te trick or treaten. Uiteindelijk kwamen ze aan een huis waar niemand open deed. De kinderen waren ongeduldig dus ze renden naar het volgende huis terwijl Ronald achter bleef bij het huis waar niemand open deed.

 De kinderen waren ongeduldig dus ze renden naar het volgende huis terwijl Ronald achter bleef bij het huis waar niemand open deed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Een paar minuten later kwam Ronald met een paar grote Pixie Sticks zoals hierboven afgebeeld.

Aan het einde van de avond toen het trick or treaten over was mochten de kinderen van Ronald O'Bryan een snoepje kiezen voor het slapen gaan. Ze kozen voor de grote Pixie Sticks. De zoon van Ronald  genaamd Timothy proefde het poeder in de Pixie Stick en begon onmiddellijk te klagen dat het bitter smaakte. Daarna begon Timothy te klagen dat zijn buik pijn deed en rende direct daarna naar de badkamer om te kotsen.Uiteindelijk belde Ronald een ambulance.

Timothy O'Bryan stierf onderweg naar het ziekenhuis nadat hij ziek was geworden van de Pixie Stick....

Een paar dagen later kwam de politie tot het besluit dat er in de Pixie Sticks een fatale dosis blauwzuur zat.

Uiteindelijk kwamen de onderzoekers er achter dat Ronald O'Bryan een levensverzekering had op zijn kinderen van 60 000 dollar. Het bleek ook dat Ronald een grote schuld had van 100000 dollar. De onderzoekers dachten dat hij zijn kinderen wou vermoorden om zo het geld van hun levensverzekering te krijgen om zijn schulden af te betalen.

Ronald werd opgepakt en later veroordeeld van moord op zijn 8 jarige zoon en poging tot moord. Ronald werd op 31 maart 1984 opgehangen voor zijn daden.....

Ronald Clark O'Bryan staat nog altijd bekend als 'The Man Who Killed Halloween'.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Deze maand ga ik verschillende echtgebeurde halloweenverhalen schrijven. Ik apprecieer het enorm als je zou stemmen omdat ik dan meer zin krijg om verhalen te blijven schrijven.

Keep it Scary....

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!