Onbekende Huisgenoot

2.6K 207 25

Een man uit Fukuoka in Japan leefde alleen in een appartement. Ondanks dat hij alleen woonde, gebeurden er vreemde dingen in zijn appartement.

Hij beweerde dat hij constant schaduwen zag bewegen in de zijn appartement. Hij vertelde ook dat er voorwerpen verdwenen en later op andere plaatsen in het appartement tevoorschijn kwamen. Hij begon zeer achterdochtig te worden.

De man beweerde dat iemand in zijn huis voedsel stal en voorwerpen verplaatste. Hij had het gevoel dat hij werd aangekeken terwijl hij hellemaal alleen was in zijn appartement. Hij was er van overtuigd dat er iets vreemd in zijn huis aan de hand was.

De man wilde weten wat er aan de hand was, dus hij installeerde een camera in zijn appartement. Toen de man de beelden uiteindelijk bekeek, was hij verstijfd van angst. Op de beelden zag hij een vrouw tevoorschijn komen uit zijn keukenkast nadat hij vertrokken was naar zijn werk. De vrouw at zijn voedsel op en keek tv. Ze was zelfs onder de douche gegaan.

De man bekeek de beelden en zag de vrouw in een keukenkastje gaan vlak voordat de man binnen kwam. Hij bekeek de beelden terwijl de vrouw slechts een paar meter achter hem in de keukenkast zat....

De politie pakte de vrouw op voor inbraak en diefstal. De vrouw was een 58 jarige dakloze vrouw die al meer dan een jaar lang in de man zijn appartement leefde.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen btw bedankt voor alle support

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!