Paranormal Activity (Deel 2)

687 75 12

Dit is het tweede deel van het verhaal. Om de beste leeservaring te hebben, wil ik jullie aansporen om eerst het eerste deel gelezen te hebben. Wederom zal ik dit verhaal vertellen uit het perspectief van Sarah. Veel leesplezier

Ik kon de vreemde paranormale activiteiten niet negeren, maar ik was er niet bang van. Begrijp me niet verkeerd, ik vond de gebeurtenissen creepy, maar ik was er nog niet bang van op dat moment.

Jammer genoeg waren de vreemde activiteiten rondom de televisie en de sleutels, slecht een begin....

Een paar weken nadat de activiteiten begonnen waren, werden we s'nachts wakker de het geluid van gebonk op de voordeur. Dit was zeer eigenaardig omdat het in het midden van de nacht gebeurde.

Mijn vader deed de deur open omdat hij dacht dat er iemand hulp nodig had, maar toen hij de deur opende, was er niemand....

We dachten er niet veel van, maar een paar uur later gebeurde het opnieuw. Wederom stond er niemand voor de voordeur en was er geen spoor te bekennen van de persoon die op de deur had geklopt. Het was zeer vreemd.

Een paar dagen later begon het opnieuw en al snel gebeurde het iedere week minstens twee keer. Mijn ouders dachten dat het één of andere grappenmaker was, maar ik ging er vanuit dat het iets te maken had met de vreemde dingen die voorheen gebeurd waren.

Na een paar weken, stopte het geklop op de voordeur en mijn familie kon terug ongestoord slapen. Maar ik kreeg last van slapeloosheid en ik kon pas na een paar uur uiteindelijk in slaap vallen. Als ik dan uiteindelijk in slaap viel, kreeg ik last van zware nachtmerries.

Op een bepaalde nacht werd ik zelfs eens wakker na een nachtmerrie en het voelde alsof iemand in mijn nek aan het hijgen was....

Ik probeerde overdag zoveel mogelijk te slapen omdat ik bang was voor de nachtmerries.

Ik begon ook figuren te zien in mijn huis en ik hoorde ook geklop dat leek vanuit de muren te komen. Er waren ook een heleboel problemen met de elektriciteit en de lichten. Lampen begonnen op vreemde momenten te flikkeren alsof iemand met de lichtknop aan het spelen was.

Ik ben een paar maanden later gaan studeren op de universiteit en sindsdien heb ik geen last meer gehad van de paranormale activiteiten. Ik weet niet wat er in dat huis is, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat het iets duisters is....

Update
Een paar weken geleden kreeg ik een bericht van Sarah. Ze vertelde me dat de vreemde activiteiten nog steeds aan de gang zijn. Als er nog extreme dingen gebeuren, ging ze het me vertellen en misschien ga ik er dan ook een deel over schrijven in het nieuwe boek, uiteraard als het eng genoeg is.

Bedankt voor het lezen. Ik besteed enorm veel tijd bij het schrijven van deze verhalen en ik zou het enorm appreciëren als je zou stemmen :)

Als dit deel vandaag 28 stemmen krijgt dan publiceer ik morgen een nieuw verhaal :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!