Haunted Window

852 104 8

Dit kort verhaal gaat over de onverklaarbare paranormale dingen die Danique een paar maand geleden had meegemaakt. Haar accountnaam is xlittlewriter_ dus neem gerust een kijkje op haar account.

Een paar maand geleden besloot Danique om eens vroeg te gaan slapen. Voor ze naar bed was gegaan had ze haar raam gesloten en het rolgordijn naar beneden gedaan.

Toen Danique s'morgens op stond was ze verbaasd om te zien dat haar raam opeens open stond. Ze was er van overtuigd dat ze haar raam had gesloten daarom vroeg ze aan haar moeder en haar zusje ofdat één van hen haar raam hadden opengezet. Ze verklaarden allebei dat ze er niets mee te maken hadden. De had geen idee wat de oorzaak daarvan kon zijn.

De dag erna bleef Danique bij een buurmeisje slapen en vertelde haar over de gebeurtenissen die ze de dag daarvoor had meegemaakt. Ze besloten om te gaan slapen dus ze sloten het raam van de slaapkamer van Danique's buurmeisje.

Toen ze de volgende dag op stonden kwamen ze tot de sinistere conclusie dat wederom het raam open stond....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD Zet in de comments wat jij denkt dat de oorzaak was van deze paranormale ervaring.

Als dit deel vandaag 21 stemmen krijgt dan publiceer ik morgen het paranormale verhaal over het huis van een lezer. Ik kan jullie al zeggen dat die gebeurtenissen die daar in dat huis gebeurden extreem creepy zijn.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!