Geest in de muren

1.1K 134 25

Dit verhaal gaat over een verlaten herenhuis in Amerika.

Toen de eerste bewoners in het huis woonde in 2006 was alles nog gewoon normaal totdat het volledige mis ging. Een tragedie vond plaats in het huis toen de vader van het gezin dat in het huis woonde plots erg ziek werd. Uiteindelijk overleed de vader en een paar weken later besloot zijn vrouw dat het enige dat ze kon doen om het overlijden van haar echtgenoot te verwerken was zichzelf ophangen.

Daarna bleef het huis jarenlang leeg staan. Drie jaar later woonde er een alleenstaande man in het huis. Zijn naam was Edd en hij was sinds kort gescheiden van zijn vrouw Greta.

Hij begon over heel het huis geluiden te horen. Eerst klonken de geluiden als statistische ruis maar in de loop van weken werden de geluiden luider en duidelijker. De geluiden klonken nu als stemmen. De stemmen leken eerst vanuit de televisie te komen dus dacht edd dat het een gewone storing was in de televisie.

Maar op een nacht toen de elektriciteit opeens uitviel bleef het geluid hoorbaar. En toen besefte Edd dat de stemmen niet vanuit het televisietoestel kwamen maar van achter de muur achter de televisie.

Vanaf toen begonnen de activiteiten in het huis pas echt eigenaardig te worden. Edd verklaarde aan zijn vrienden en aan zijn ex vrouw dat hij verschillende nachten wakker werd door geschreeuw in het huis. Hij verklaarde ook dat er een zwarte figuur bij hem in zijn slaapkamer stond en toen hij even weg keek was het weg.

Een paar maand na de aankoop van het huis werd Edd dood teruggevonden in zijn huis.

Hij had zichzelf opgehangen op precies dezelfde manier als een vrouw in dezelfde kamer......

Ze zeggen dat mensen die in het huis komen nog steeds de stemmen horen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Btw ik ga morgen het verhaal van de Teaser publiceren als ik op dit hoofdstuk 26 stemmen krijg :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!