Baby in de oven

1.3K 143 56

Voor ik aan deze twee korte verhalen begin wil ik zeggen dat deze verhalen gruwelijk zijn en dat ze voor sommige mensen nogal heftig kunnen zijn.

Verhaal 1

Op 17 maart 2016 werd een moeder uit Texas gearresteerd door de lokale politie nadat ze haar 2 jarige dochter  had verbrand. De moeder Tasha Shontelle Hatcher had haar dochter in de oven gestoken en de dochter is hierdoor voor tweederde van haar hele lichaam verbrand. De moeder was wellicht onder de invloed van meth en een drug genaamd K2.

Voordat ze probeerde haar dochter in de oven te bakken schoot de moeder een kat dood en bakte ze de kat in de oven om te kijken wat er zou gebeuren.....

Verhaal 2

Het tweede verhaal gaat over de Annette Willis uit California. De dochter van de 33 jarige moeder belde in paniek naar 911, de 12 jarige dochter zei dat haar moeder haar twee weken oude broertje in de oven aan het bakken was. De politie arriveerde snel en kwam tot de conclusie dat de voordeur geblokkeerd werd. Gelukkig konden de agenten door een open raam klimmen en de baby redden. De Afro-Amerikaanse moeder werd opgepakt..

Ze verklaarde dat ze haar zoon geen pijn wou doen en dat ze de baby in de oven had gestoken om hem zwarter te maken....

Er zijn heel wat gestoorde mensen in de wereld maar serieus een onschuldige baby in een oven steken gaat te ver...

Ik wil jullie bedanken voor het ongelooflijke aantal views en stemmen. Ik kan het gevoel niet beschrijven toen ik zag dat ik 20 000 views had. Daarvoor wil ik elke lezer bedanken en ik wil gewoon in het kort zeggen ik apprecieer het enorm :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!