The Cecil Hotel Deel 1

793 91 4

Het Cecil Hotel is één van de meest bekende hotels ter wereld. Jammer genoeg is het niet voor goede redenen, het hotel is immers bekend om de gruwelijke en mysterieuze dingen die gebeurt zijn met mensen die er verbleven......

 Jammer genoeg is het niet voor goede redenen, het hotel is immers bekend om de gruwelijke en mysterieuze dingen die gebeurt zijn met mensen die er verbleven

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In 1927 werd het Cecil hotel geopend in Los Angeles als een hotel voor zakenmensen en de hoger middenklasse. Voor de eigenaar werd het al snel duidelijk dat zijn hotel niet kon concureren met andere hotels in de omgeving. Het hotel bevind zich in één van de beruchtste wijken van LA waardoor de kwaliteit van het hotel achteruit ging.

Het hotel werd al snel omgevormd naar een plaats voor mensen van een iets lagere klasse. Hierdoor kreeg het hotel een slechte reputatie in de omgeving. Het werd een hotel waar dood en verderf zegevierde.

In 1931 vond een eerste zelfmoord plaats in het Cecil hotel. Dit was spijtig genoeg de eerste van vele gruwelijke zelfmoorden. Een man had zichzelf vergiftigd nadat hij had ingecheckt.

In 1937 viel een vrouw vanuit het raam van haar kamer vanop de 10e verdieping

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In 1937 viel een vrouw vanuit het raam van haar kamer vanop de 10e verdieping. Haar val werd gebroken door een paar telefoonkabels waardoor haar halfdode lichaam vast hing. De vrouw stierf uiteindelijk in het ziekenhuis. De onderzoekers waren onzeker ofdat het om een zelfmoord of een moord ging.

Een jaar later sprong een brandweerman van het gebouw en zijn levenloze lichaam werd een paar weken later teruggevonden op het gebouw naast het Cecil Hotel.

Hierna gebeurden er nog een hele hoop zelfmoorden. Maar in de jaren 40 begonnen er pas echt afschuwelijke dingen te gebeuren.

In 1944 beviel een vrouw van een kind. Ze was zich er niet van bewust dat ze zwanger was. Ze beviel s'nachts terwijl haar man in de kamer ernaast sliep. Ze kreeg een zoon maar ze dacht dat hij doodgeboren was. Daarna gooide ze haar pasgeboren baby uit het raam van haar hotelkamer. De baby werd later gevonden op het dak van één van de omliggende gebouwen.

In 1947 verbleef Elizabeth Short, beter bekend als The Black Dahlia in het gebouw. Ze werd vermoord, haar lichaam werd in stukken gesneden en de stukken werden gedumpt.

*Meer hierover in het hoofdstuk 'The Black Dahlia'

Er bleven rare gebeurtenissen plaats vinden in het hotel van geheimzinnige moorden tot paranormale activiteiten....

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Ik ben nog steeds bezig met lezersverhalen te schrijven maar ik wilde dit verhaal publiceren voor wat afwisseling.

Als dit deel 34 stemmen krijgt dan publiceer ik deel 2 van dit verhaal :-) en wees gerust, dit was nog maar het begin ;)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!