The Enfield Poltergeist

3K 177 110

Dit verhaal is het wereldberoemde verhaal over de meest gedocumenteerde zaak van paranormale gebeurtenissen ter wereld. Dat zich afspeelde in Engeland tussen 1977 en 1979.

In augustus 1977 belde Peggy Hodgson de politie nadat er iets paranormaal gebeurde. Ze vertelde dat twee van haar vier kinderen meubelen uit het niets zagen bewegen en onverklaarbaar geklop dat vanuit de muren bleek te komen hoorden.

Een politieagent kwam langs en zag een stoel uit het niets vallen. De agent kon niet verklaren ofdat de stoel geduwd werd of het uit zichzelf op de grond viel.

Andere paranormale gebeurtenissen vonden plaats. Op verschillende momenten zou de 11-jarige dochter van Peggy praten met een zware mannenstem die ze onmogelijk zelf kon maken. Het 11-jarige meisje zou bezeten zijn geweest door een demoon. Er klonken ook onverklaarbare luide geluiden in het huis tijdens de nacht. Speelgoed en ander voorwerpen zouden door de kamers gevlogen hebben. Betrouwbare getuigen zouden ook de kinderen van het gezin in de kamers zien zweven.

Er zijn tientallen paranormale onderzoekers in het huis om de Poltergeist activiteiten te stoppen waaronder de Warrens.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en laat het me weten als je meer wilt lezen over dit echte verhaal XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!