De Pizzabezorger

2.1K 180 35

Dit verhaal gaat over een pizzabezorger die zijn enge ervaring verteld. Dit verhaal is in de ik-persoon geschreven maar het gaat weldegelijk niet over mij.

Tijdens deze shift deed ik s'nachts bezorgingen. Ik leefde in een gebied met veel bomen, de meeste wegen waren omringd door bossen. Het was een mistige donkere nacht. Ik reed in mijn auto naar de volgende bezorging, opeens sprong er iemand uit de bosjes op de weg. Ik hoorde een luide knal, door die knal wist ik dat ik iemand met mijn bumper geraakt had. Ik kwam uit mijn auto om te kijken of de persoon in orde was. Er lag een man met een zwarte sweater levenloos naast mijn auto. Ik wist niet wat ik moest doen.

Ik hoorde opeens een schreeuw dat zei 'Help' van uit het bos achter me komen. Ik besloot om te gaan kijken waar de schreeuw vandaag kwam en de levenloze man alleen te laten. Ik ging het bos in en de schreeuwen stopten. Ik ging verder in het pos tot ik opeens het geluid hoorde van gebroken takken. Ik keek achter me en zag iemand zich achter een boom verstoppen. Ik rende zo snel als ik kon terug naar mijn auto. Wanneer ik terug kwam was de man weg. Ik besloot niet te veel te treuzelen en stapte in mijn auto en reed zo snel als ik kon weg.

Ik kwam bij het huis waar ik de pizza moest bezorgen. De vrouw deed open gaf me het geld en vroeg 'Sinds wanneer bezorgen jullie met twee?'. Ik was nogal verward. De vrouw zei ' Je hebt iemand anders in je auto'. Ik draaide me om en zag iemand op de achterbank van mijn auto zitten. Ik belde de politie met de telefoon van de vrouw. Tegen de tijd dat de politie aankwam was de persoon op de achterbank al weg.

Het angstaanjagende aan dit verhaal is dat de politie een bebloed mes vond op de achterbank van mijn auto....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :) vandaag is dit verhaal #3 horror en daar wil ik al mijn lezers en volgers voor bedanken XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!