Katherine Knight Kannibalisme

820 113 25

Kannibalisme is de gruwelijke daad waar een mens het vlees eet van zichzelf of van iemand anders. Deze praktijken gebeuren voor zover wij weten nauwelijks, maar is het echt zo zeldzaam als we denken? Hier is één van de meest gruwelijke verhalen van kannibalisme uit de moderne tijd.

 Deze praktijken gebeuren voor zover wij weten nauwelijks, maar is het echt zo zeldzaam als we denken? Hier is één van de meest gruwelijke verhalen van kannibalisme uit de moderne tijd

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Katherine Knight woonde in 1999 samen met haar vriend John Price en zijn twee kinderen. Ze werkte jarenlang in een slachthuis, sterker nog ze verklaarde zelfs dat die job haar droomjob was. Haar baas en collega's waren zeer tevreden over het werk dat ze deed.

Jammer genoeg was de situatie thuis niet zo rooskleurig als op het werk. Knight stond bekend als een zeer agressieve en dominante vrouw. Haar man John wilde bij haar weg gaan, maar hij was zeer bang dat Katherine agressief zou reageren tegenover hem of zijn kinderen.

Uiteindelijk zette hij Katherine aan de deur, de agressiviteit en woede van Katherine ging voor hem te ver. Het ging zelfs zo ver dat John een straatverbod moest aanvragen op 29 februari. John vertelde tegen zijn collega's dat als hij de volgende dag niet kwam werken, hij door Katherine vermoord zou zijn.

Toen John thuis kwam, was hij verbaasd om te horen dat Katherine de kinderen naar een slaapfeestje had laten gaan. Daarna kwam Katherine thuis en vond ze John in de zetel liggen te slapen. Ze keek wat televisie en daarna maakte ze John wakker. Dan hadden ze seks en daarna viel John wederom in slaap.

De volgende dag kwam John Price niet opdagen op zijn werk. Door John's rare thuissituatie, contacteerden zijn collega's onmiddelijk de politie. De buren waren zich ook bewust dat er iets aan de hand was omdat zijn auto nog op de oprit stond.

De politie kwam snel in actie en bestormden het huis. Binnen vonden de agenten het dode lichaam van John Price en in de slaapkamer vonden ze het gedrogeerde lichaam van Katherine Knight. Knight had geprobeerd om zelfmoord te plegen door pillen te pakken.

Knight had John Price vermoord met een slagersmes en zijn lichaam in stukken gesneden. Ze had zijn lichaam gevild en zijn huid aan een haak gehangen terwijl ze sommige van zijn lichaamsdelen aan het koken was. Ze vonden het hoofd van John Price terug in een kookpot.

Katherine zette de tafel en was van plan om het vlees van John's lichaam te serveren voor John's kinderen.....

Ze werd opgepakt en kreeg levenslang zonder de kans om ooit terug vrij te komen. Ze is de eerste vrouw in de geschiedenis van Australië die levenslang kreeg zonder de kans om vrij te komen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Op het moment dat dit deel 34 stemmen heeft dan publiceer ik onmiddellijk een nieuw hoofdstuk over één van de meest paranormale plaatsen ter wereld :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!