Q&A Laatste

761 74 30

Dit hoofdstuk ging oorspronkelijk over iets anders, maar ik heb het omgevormd.

De laatste weeken heb ik een hele hoop nieuwe volgers en lezers bijgekregen, dus ik dacht dat het wel eens tijd was om een Q&A te doen om bepaalde dingen te verduidelijken en jullie de kans te geven om vragen te stellen aan mij.

Je mag alles vragen wat je maar wilt binnen een bepaalde vorm van beleefdheid natuurlijk. Geen ongepaste vragen en als je vragen hebt die je niet wilt stellen in de comments, die vragen kun je in privébericht stellen. Hieronder zal ik een paar vragen beantwoorden die ik redelijk veel krijg en de rest van jullie vragen zal ik in de comments beantwoorden :-)

Waarom geef je zoveel om stemmen?

Om eerlijk te zijn kunnen die stemmen mij niets schelen. Het is slechts een getal, maar ik geef om het feit dat mensen iets willen terug doen voor mij door te middel van te stemmen. Ik steek namelijk veel tijd in deze verhalen (1 tot 4 uur per deel). Ik doe dit vrijwilliger en zonder er ook maar iets mee te verdienen en het enige dat ik terug vraag is max 2 seconden van jullie tijd om eens op een knopje te duwen. Zo kun je mij gelukkig maken en mijn harde werk krijgt dan de erkenning die het naar mijn mening verdient.

Misschien komt het door de anxiety die ik heb dat ik over alles pieker, maar het voelt gewoon niet goed als de meeste mensen die mijn verhalen lezen, mijn verhalen niet goed genoeg vinden om op te stemmen ookal komen ze elke keer terug voor meer. Ik wilde dit gewoon eens zeggen zodat jullie het ook eens van mijn kant zien :-)

Ga je een verhaal schrijven over FNAF? (Five Nights At Freddy's)

Ik krijg deze vraag heel erg veel. Ik krijg het: in de comments, in privébericht, op mijn tijdlijn,...

Ik ga geen verhalen schrijven over Five Nights at Freddy's. Het is gewoon mijn stijl niet en ik vind de games nogal 'gemiddeld' ten opzichte van games zoals Resident evil 7 of Outlast. Ik vind het concept van FNAF wel oke, maar er zijn naar mijn mening al te veel FNAF fanfictie boeken en nog een boek zou gewoon overkill zijn.

Geloof jij in geesten?

Ik heb al een heleboel vreemde paranormale ervaringen meegemaakt, maar ik ben een man van de wetenschap. Ik geloof dat het brein werkt op vreemde manieren en ons soms dingen laat zien of horen die er niet zijn.

Maar ik moet toegeven dat er dingen in deze wereld zijn die we gewoon niet kunnen verklaren. Ik heb hier een 'open mind' over.

Dus heb je vragen? Zet ze dan in de comments. Laat je eens gaan xD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!