What's in the closet?

1.2K 117 18

Voor ik aan dit verhaal begin wil ik twee dingen zeggen. Het eerste wat ik wil zeggen is dat je eerst eens in jullie kasten kijkt voordat je dit verhaal begint te lezen. Het tweede wat ik wil zeggen is dat dit verhaal een persoonlijk verhaal is van melissaMooiWeer. Neem gerust een kijkje op haar profiel nadat je klaar bent met lezen.

Dit verhaal begint nadat Melissa's opa stierf. Nadat haar grootvader stierf wilde haar oma niet alleen in hetzelfde bed slapen waar haar echtgenoot in stierf. Dus Melissa sliep samen met haar oma.

Melissa werd s'nachts wakker toen ze een geluid in de kast hoorde. Ze stond op en besloot om iets in te drinken te gaan halen in de keuken. Haar grootmoeder woonde in een bejaardentehuis dus de keuken was slechts een paar meter verder. Toen ze drinken had gepakt wilde ze wat televisie kijken. Toen ze de televisie wilde aanzetten werkte de televisie niet.

Ze belde uiteindelijk naar een zuster in het tehuis om te melden dat de televisie het niet deed en ze iets in de kast had gehoord. De zuster kwam en ze vond het raar dat de televisie het niet deed en dat er geluid uit de kast kwam. De zuster vertelde Melissa dat de sleutel van de kast in een lade zat. Melissa pakte de sleutel uit de lade en opende de kast. Het eerste dat ze opmerkte waren kleren van haar oma die op de grond lagen.

De zuster had dezelfde middag nog een paar kleren van haar oma in de kast gehangen en daarna de kast op slot gedaan....

Melissa durft niet meer alleen in de kamer te komen omdat ze denkt dat haar overleden grootvader voor deze paranormale ervaring gezorgd heeft....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD het volgende verhaal is nog een eng verhaal dat een lezer heeft meegemaakt en daarna komt het tweede deel van 'Het graf van Carl Pruitt' waar iedereen zo naar uitkijkt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!