De Gil

1.8K 164 9

Dit verhaal gaat over een Nederlands meisje Jada. Ze heeft me haar verhaal verteld over haar onverklaarbare ervaring.

Het was een vrijdagavond. Jada lag in haar bed en besloot om ongeveer 11 uur s'nachts te gaan slapen, voordat ze in slaap viel hoorde ze opeens een luide gil van een meisje. Ze besloot om haar raam verder open te zetten om beter te kunnen horen waar het geluid vandaan kwam. Ze keek naar buiten om te kijken waar de gil vandaan kwam, maar ze kwam al snel tot de conclusie dat het gegil van de bovenbuurman kwam.

De bovenbuurman was al meer dan een half uur daarvoor met een paar vrienden vertrokken en er woonde geen meisje bij de man.

Twee nachten later hoorde Jada hetzelfde gegil opnieuw. Ze is naar buiten gegaan om te kijken wie of wat dat gegil maakte. Er was niemand, alle lichten in de directe omgeving waren uit.

Jada heeft later van haar moeder gehoord dat de persoon die in het appartement van de bovenbuurman woonde voor hem mentaal ziek was. De vrouw die in het appartement had gewoond zou gestorven zijn omdat haar medicatie niet vergoed werd.

De vrouw stierf voordat Jada en haar moeder in de wijk kwamen wonen. Jada's moeder had het verhaal gehoord van de buurvrouw.

Is het appartement van de bovenbuurman bezeten door de geest van de mentaal zieke vrouw of zijn er sinistere krachten aan het werk....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen op mijn verhalen maar vergeet zeker niet om een kijkje te nemen naar Jada's verhalen XD Haar Wattpadnaam is ' HappyHorsess '

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!