Haunted Village

1.1K 132 28

Een meisje vertelt het verhaal over haar grootvader. Haar grootvader ging heel lang geleden vaak te voet van de gemeente waar hij woonde naar de stad. De stad was ongeveer 15 km verder en de man vertrok s'morgens te voet en normaal kwam hij s'avonds laat terug. De weg die hij naar de stad nam was een oude landweg in een braakliggend gebied. s'Avonds was het heel moeilijk om de juiste weg terug te vinden.

Haar grootvader was een relatief rijke man die veel mensen in het dorp hielp. Één van die mensen was Shankar een arme boer die een grote schuld had bij haar grootvader. Hij had geld geleend van haar grootvader voor het huwelijk van zijn enige dochter te financieren. Shankar had daarom veel respect voor haar grootvader en was hem dankbaar voor alles dat hij voor zijn familie had gedaan.

Op een dag kwam de grootvader heel laat terug vanuit de stad. Zonder licht was het heel gevaarlijk om de weg naar het dorp te bewandelen maar de grootvader had geen andere keuze. Uiteindelijk verdwaalde hij...

Een paar minuten later begon hij heel erg bezorgd te geraken omdat hij de weg niet vond tot hij opeens de stem van Shankar hoorde achter hem. Shankar had een zaklamp bij zich en verlichte zo de weg voor de grootvader. Shankar toonde hem de weg en zei uitdrukkelijk dat de grootvader niet achter zich mocht kijken.

Ze begonnen te praten en grootvader vroeg aan Shankar hoe het ging met zijn dochter en met zijn planten. De grootvader bleef rechtdoor kijken en keek in geen enkel geval naar achteren.  Ze bleven praten totdat de grootvader de huizen van het dorp zag. Toen zei Shankar tegen hem dat hij ergens anders heen moest en dat hij niet mee kon naar het dorp.De grootvader wenste Shankar het beste toe en ging op zijn eentje naar het dorp.

Opeens zag de grootvader een groep  mensen staan die aan het discussiëren waren. De grootvader vroeg aan de mensen wat het probleem was. Toen de mensen zeiden wat er was gebeurd bevroor grootvader van angst....

Shankar was eerder die dag gestorven....

De familie gelooft dat de geest van Shankar de grootvader geholpen had om zijn schuld bij hem af te betalen.

Dat was dan deel 100 bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!