The Bell Witch Haunting Deel 2

606 82 14

Het gerucht van het vervloekte Bell huis werd doorheen heel de provincie verspreid. Al snel kwamen er mensen van uit de hele provincie naar het beruchte huis van de Bell familie.

Allerlei verschillende mensen kwamen de paranormale activiteiten onderzoeken. De geest begon te spreken met de stemmen van overlede familieleden. Allerlei mensen hebben de paranormale activiteiten waargenomen in het huis, van vreemde geluiden tot bewegende tafels en stoelen.

Uiteindelijk probeerde de familie contact te zoeken met de geest. De geest verklaarde dat het een rusteloze ziel was die John Bell wou straffen voor zijn daden. De geest zei ook dat haar naam Cate Bates was. Ze was een vrouw die een discussie had met John Bell en ze vervloekte haar op haar doodsbed.

Haar doel was om John Bell te vermoorden en de rest van de Bell familie te blijven irriteren.

De geest kreeg wat ze wilde want op een dag werd John Bell dood teruggevonden in zijn bed. Het was een heel vreemd overlijden, er lag een half potje pillen naast zijn lijk. Er waren sporen van de pillen rondom zijn mond te zien waardoor men vermoede dat de pillen de oorzaak waren van zijn mysterieus overlijden.

Maar niemand van de familie had die pillen ooit gezien en niemand wist waardat ze vandaan kwamen. Ze zouden de pillen zelfs aan hun kat gegeven hebben om te zien wat er zou gebeuren.

De kat ging dood waardoor de familie er zeker van was dat de pillen de oorzaak waren voor de dood van John Bell....

De geest verdween na de dood van John Bell en het huis werd afgebroken. Men zegt dat de geest nog in de omgeving van het huis rondwaalt. Mensen beweren dat ze vreemde geluiden horen in de omgeving en het gevoel dat ze bekeken worden door een onzichtbare entiteit.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Ik hoop dat jullie het een goed verhaal vonden. Het volgende verhaal gaat gaan over een gezin met een sinistere stalker die hen jarenlang bekeek....

Dat verhaal publiceer ik als dit deel 33 stemmen krijgt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!