Nachtmerries....

813 90 26

Dit is een verhaal dat geschreven is door Ilzepotternerd . Ze is een hele lieve meid en ik raad iedereen aan om haar te volgen :D. Dit verhaal gaat over haar persoonlijke ervaringen.

-----------------------------------------------------

Ken je zulke nachtmerries? Nachtmerries waarvan je niet weet of ze echt gebeurt zijn of niet, ik heb er daar zo'n verschillende van gehad. Ik zal je er één van de engste vertellen.

Het was zo'n elf uur 's nacht, toen ik naar bed ging om te gaan slapen. Ik viel vrij snel in slaap wat abnormaal is, want normaal gezien duurt dit bij mij een eeuwigheid. Ik sliep tot het ongeveer één uur was, ik werd wakker met een schok en kon mezelf niet bewegen. Stemmen vlogen door mijn oren, in en uit en fluisterden woorden die ik kon horen maar niet begreep.

Na die gebeurtenis is alles een grote waas, ik weet niet meer exact wat er daarna gebeurde. Ik herinner me nog dat ik wakker werd in de ochtend. Ik had geen idee of deze gebeurtenis echt was, of gewoon een nachtmerrie was.

Altijd als ik koorts heb dan ijl ik heel erg. Ik herinner me er zelf nooit wat van, maar mijn ouders wel. Een nacht stopte ik niet met praten over een handtas met spijkers aan de hengsels, ik kon het gewoon niet loslaten. Keer op keer, bleef ik het herhalen zonder rede. Fabrieken die mijn tanden verbrijzelde, bowlingballen die ik in moest slikken. Ik sprak over de grootste onzin.

Volgens mijn ouders was het daarintegen voor hen niet zo prettig om te horen en aan te zien, het leek wel alsof ik een totaal ander persoon was...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Zet iets leuks in de comments voor haar. Ze verdient dat :)

*edit: ik had Ilze beloofd om dit verhaal bij te werken en te perfectioneren en ruim een jaar later heb ik dat ook gedaan. Beter laat dan nooit eh :P

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!