Nachtwaker....

665 89 11

Tim was in 2010 een nachtwaker. Hij had de functie om van 10 uur 's avonds tot 6 uur 's morgens een gebouw te bewaken voor een relatief groot investeringskantoor.

Tim heeft s' nachts een paar onverklaarbare dingen meegemaakt in dat gebouw tijdens zijn werk. Meestal was het niets en gewoon zijn verbeelding die op hol sloeg, maar andere keren was er echt iets vreemds aan de hand...

Op een koude winternacht rond ongeveer 2 uur 's nachts, hoorde Tim iets lopen in de gangen van het gebouw. Hij besloot om te gaan kijken, maar hij kwam al snel tot het besluit dat er niemand in het gebouw meer was. Al het personeel was namelijk al lang vertokken.

Een paar dagen later viel de elektriciteit in het gebouw uit toen Tim een kop koffie aan het drinken was. Dit was al een ouder gebouw en er waren vaak vreemde problemen met de elektriciteit.

Toen hij naar de zekeringkast wandelde, sprong de elektriciteit plots terug aan. Tim vond dit niet raar en keerde terug naar zijn kantoor. Toen hij eenmaal terug in zijn kantoor was, zag Tim dat zijn kop koffie weg was.

Tim schrok hier van omdat hij er voor de volle honderd procent zeker van was dat hij zijn kom daar had achtergelaten. Voor hij het goed en wel besefte, viel de elektriciteit opnieuw uit. Tim was nu zeker dat er iets niet in de haak was met de hele situatie. Hij besloot om deze keer wel te gaan kijken naar de zekeringkast.

Iets later, kwam hij tot de conclusie dat de deur van de kamer waar de zekeringkast zich bevond, helemaal open stond. Dit was zeer eigenaardig omdat die deur normaal gezien altijd op slot zat.

Hij kwam ook tot de conclusie dat alle zekeringen in de kast af stonden....

Hij belde de politie omdat hij er van overtuigd was dat er een inbreker ofzo in het gebouw was.

De politie kwam een paar minuten later aan en ze checkte het gebouw, maar konden niemand vinden. Daarna keken ze samen naar de bewakingsbeelden vlak voordat de elektriciteit uit viel. Ze kwamen tot een zeer verontrustende conclusie....

De deur van de kamer waar de zekeringskast stond, was uit zichzelf open gegaan....

De agenten die bij hem zaten, konden hun ogen niet geloven en zijn iets daarna in een lichte paniek vertrokken. De volgende dag nam Tim ontslag en na een maand kon hij beginnen als nachtwaker voor een ander bedrijf. Hij is er van overtuigd dat die nacht de afschuwelijkste nacht van zijn leven was....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Was Tim het slachtoffer van een nare grap van zijn collega's of was er inderdaad iets bovennatuurlijk aan de gang in het gebouw? We zullen er wellicht nooit achterkomen.

Dit verhaal is binnenkort ook te lezen op mijn website:

https://thehorrorhubwebsite.wixsite.com/thehorrorhub

Samen met tientalle andere verhalen, Creepypasta's en reviews

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!