The Ghost of Stow Lake

1.4K 125 7

Dit verhaal gaat over de vreemde paranormale activiteiten die zich voordoen rondom het Stow meer in het Golden Gate park in de stad San Francisco.

Volgens de legendes zou een kind vermist zijn gegaan rondom het meer. De moeder heeft daarna aan haar dood gezocht naar haar kind. Hey lichaam van de moeder zou in het meer zijn gevonden. Zelfs tot na haar dood zocht de geest van de moeder naar haar kind.

De eerste waarneming van de geest was in 1908. Een man werd door de politie aan de kant gezet omdat hij te snel reed. Toen de agent vroeg waarom hij te snel reed vertelde de man dat hij net een verschrikkelijke verschijning had gezien in het park. Hij vertelde dat toen hij het Stow meer wou verlaten dat een verschijning zijn weg blokkeerde.

Hij beschreef de verschijning als een geest van een vrouw die hellemaal in het wit gekleed was. Ze had geen schoenen aan en had bloedrode ogen die de man angst aanjaagde.

Over een hele eeuw waren er honderde mensen die de geest in het park zagen. Volgens sommigen zijn de beelden in het park verbonden met de geest waardoor er wordt gezegd dat de beelden vervloekt zijn.

Er zijn volgens de stad nooit lichamen in het meer gevonden. De kans bestaat wel dat die documenten verloren zijn gegaan tijdens de grote aardbeving van 1906 en dat er allerlei lijken in het meer zijn gevonden.....

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!