The Haunted House Haunting (Nieuw)

1.1K 95 14

Ik schrijf nu al een paar jaar op Wattpad en ik heb over het algemeen zeer veel succes gehad, iedere keer als ik aan oude vrienden vertel wat ik doe, krijg ik hun geweldige paranormale ervaringen te horen. Hier is één van die geweldige verhalen van iemand waar ik vroeger zeer goed bevriend mee was.

The Haunted House Haunting

In de winter van 2017, werd Amber's familie geteisterd door vreemde activiteiten.

Het begon zoals vele paranormale verhalen, allemaal met vreemde mysterieuze geluiden. Een voorbeeld van vreemde geluiden, was het geluid van voetstappen die de familie kon horen terwijl iedereen beneden aan het eten was.

Die voetstappen kwamen van de eerste verdieping, dit was zeer angstaanjagend en het waren overduidelijk voetstappen. Als er dan iemand ging kijken, was er vreemd genoeg niemand te bekennen. Dit was geen unieke gebeurtenis, dit gebeurde meerdere keren per week toen de familie 's avonds aan het eten waren.

Een hoop van dit soort verhalen beginnen met onverklaarbare geluiden, maar deze is anders.

Amber beweerde dat het voelde alsof iemand boven aan het lopen was, maar iedereen was beneden. Dit was geen oud huis dat aan het kraken was van de koude, dit was een nieuwer huis. De geluiden gingen uiteindelijk weg uit zichzelf en de hele familie kon er uiteindelijk nog mee lachen, maar daarna begonnen de rare dingen pas echt.

Deuren begonnen constant uit het niets open te gaan en hard dicht te slaan zonder goede rede. Amber maakte me duidelijk dat er zelden tot nooit ramen open stonden, dus ze gaat er niet van uit dat dit komt door de wind.

Vreemd genoeg vonden er in deze periode ook andere niet-paranormale vreemde dingen plaats. Een hoop 'buren' kwamen bij Amber's huis vragen voor dingen zoals servetten en suiker. Op zich lijkt dit niet raar, maar de familie had geen buren, ze leefden wat afgelegen op het platteland.

Amber merkte op dat het leek alsof deze mensen uit het niets leken te komen. Deze mensen zouden minstens een kilometer moeten gewandeld hebben om dingen zoals suiker te komen vragen.

In januari 2018, begonnen er nog vreemdere dingen te gebeuren. Zoals ik eerder al vermeld had, de familie leeft nogal afgelegen. Daarom is het zeer angstaanjagend dat de familie 's nachts buiten geroep en geschreeuw kon horen.

Amber beschreef het als 'een kreet van pijn en het klonk wel alsof iemand vermoord werd '. Dit ging zo'n kwartier door bijna iedere nacht. Dit was meestal ergens tussen 2 en 4 uur 's nachts. Het geschreeuw leek van ver te komen, maar het was zo luid dat de familie soms wakker werd.

Amber weet niet of deze dingen iets met elkaar te maken hebben, maar ze blijft het creepy vinden. Ze is er van overtuigd dat er een logische verklaring zit achter deze vreemde dingen, maar tot nu toe weet ze niet wat de verklaring is.

De familie hoort af en toe nog steeds iets of iemand lopen in hun huis. Het geschreeuw 's nachts is nog steeds wekelijks aan de gang. Dit is geen situatie die volgens mij snel zal veranderen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Dit is een nieuw verhaal speciaal voor 900 volgers. Oorspronkelijk stond hier iets anders, maar ik ben bezig om alle niet- horror hoofdstukken te vervangen door horrorverhalen.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!