Real Haunted Farmhouse

655 66 11

In de winter van 1970 verhuisde de Perron familie naar een oude plantage in Rhode Island. De familie bestond uit Carolyn, Roger en hun vijf kinderen.

Al snel begonnen er verontrustende dingen te gebeuren in en rondom het huis

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Al snel begonnen er verontrustende dingen te gebeuren in en rondom het huis...

De Perron familie begon vreemde geluiden te horen in de nacht. Ze hebben zelfs verklaard dat ze stemmen konden horen. Een stem zei zelfs...

'Get out. Get out. I will drive you out with dead and gloom'

Het werd zelfs zo extreem dat voorwerpen in het huis uit zichzelf leken te verplaatsen. Carolyn werd op mysterieuze wijze verwond en verminkt. Ze verklaarde zelfs dat ze het gevoel had dat ze gestoken werd door naalden. Het leek er op dat iets het had gemunt op Carolyn Perron.

De familie zag zelf de geest van één van de vorige bewoonsters die zichzelf had opgehangen. Voorwerpen werden in het rond gegooid door een onbekende kracht.

De Perron familie leefde in constante angst, maar ze konden niet verhuizen omdat ze niet genoeg geld hadden. Het was pure horror en uiteindelijk kregen ze hulp van Edd en Loraine Warren, twee paranormale onderzoekers die vooral actief waren in de jaren 70.

 Het was pure horror en uiteindelijk kregen ze hulp van Edd en Loraine Warren, twee paranormale onderzoekers die vooral actief waren in de jaren 70

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In de film 'The Conjuring' wordt het weergegeven dat de paranormale activiteiten gestopt waren, jammer genoeg was dit in het echt niet het geval.

De Warrens konden de zaak jammer genoeg niet oplossen en de Perron familie was gedoemd om voor 10 jaar lang in het vervloekte huis te blijven wonen.

Volgens de lokale bevolking, had er een vrouw in het huis gewoond die haar dochter had opgeofferd aan de duivel.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik ga nog even één van mijn nieuwere boeken promoten. 'My Ghost House' is een paranormaal/ horror boek dat zeer geliefd is bij vele van mijn lezers. Ik weet zeker dat iedereen die houdt van enge paranormale verhalen, het boek zullen appreciëren :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!