Valentijn Horror

801 86 21

Dit verhaal speelde zich precies 10 jaar geleden af. Op valentijnsdag 2007 besloten  Art en Lois Serrin om hun dochter te bezoeken. Hun dochter was 39 jaar oud en had een mentale beperking.

Hun dochter Jodine kon perfect alleen wonen en voor zichzelf zorgen. Haar ouders kwamen af en toe langs om te kijken ofdat ze in orde was.

Toen haar ouders aan haar deur stonden op 14 februari 2007 was de deur op slot. De lichten waren aan in het huis maar Jodine opende de deur niet. Haar ouders riepen haar naam maar er kwam geen reactie. Daarna schopte Art Serrin de deur in.

Hij doorzocht het huis en toen hij bij de slaapkamer van zijn dochter kwam zag hij dat Jodine seks had met een onbekende man. Art zei tegen de man dat hij zich moest aankleden en moest vertrekken terwijl Art en Lois Serrin in de kamer daarnaast gingen wachten.

De minuten gingen voorbij en zowel de man als Jodine kwamen niet naar buiten. De vader besloot op een bepaald moment om de slaapkamer binnen te gaan. Hij was geschokt door het angstaanjagende beeld dat hij zag...

Het blote levenloze lichaam van Jodine lag op het bed van de slaapkamer. Ze was gewurgd en doorgeslagen terwijl haar ouders in de kamer ernaast zaten....

De onbekende man was gevlucht zonder een spoor achter te laten. Hij is nooit geïdentificeerd en al 10 jaar lang blijven Art en Lois Serrin op valentijnsdag zitten met verdriet om het verlies van hun zeer geliefde dochter.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Laat in de comments horen hoe jouw Valentijnsdag is gelopen :)

Zeker niet vergeten te stemmen want stemmen motiveren mij om meer verhalen te schrijven :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!