Real Vampire

1.2K 115 4

Volgens de legendes zijn vampiers ondoden die zijn opgestaan uit het graf om zich te voeden met het bloed van de levenden. Over de loop van de geschiedenis zijn er honderde gevallen van echte vampiers bekend. Één van de bekendste en meest gedocumenteerde gevallen van vampierisme is Arnold Paole.

Arnold Paole was een Oost-Europese landbouwer die leefde rond de 18e eeuw. In 1725 stierf Arnold jammer genoeg nadat hij van een kar viel. Dit zou het einde zijn van ieder verhaal, maar bij Arnold was dit nog maar het begin.

Een paar weken na zijn dood, begonnen de mensen van het dorp waar Arnold gewoond had, last te krijgen van brutale mysterieuze moorden, er stierven uiteindelijk 16 mensen in het dorp. Het was een mysterie wie de moorden had gepleegd, maar het meest sinistere aan heel deze zaak was wel het feit dat al het bloed van de slachtoffers verwijdert was. Niemand kon verklaren hoe dit kon gebeuren.

De slachtoffers hadden namelijk geen uitwendige verwondingen, waardoor de onderzoekers het lastig hadden om een precieze doodsoorzaak vast te stellen.

De dorpelingen vonden uiteindelijk toch sporen. Ze volgden die sporen en kwamen uiteindelijk uit aan het graf van Arnold Paole. Ze duwde een ijzeren staak door Arnold's hart. Daarna werd zijn lichaam verbrand, na de verbranding van zijn lichaam stopten de mysterieuze moorden.

Hierdoor zeggen sommige dat Arnold uit zijn graf was opgestaan om zich te voeden met het bloed van de levenden....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

*btw de kans bestaat dat dit verhaal niet 100% echt is. Het is nooit bewezen dat Arnold Paole echt diegene was die de mensen vermoord had na zijn dood....

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!