Pauze? Ik ben geen machine?

1K 131 88

Ik zal maar al direct met de deur in huis vallen. Ik ben teleurgesteld in een groot deel van mijn lezers.

Ik heb eergisteren 3 hoofdstukken gepubliceerd voor halloween en kreeg ongelooflijk veel reads maar heel weinig stemmen in vergelijking met wat ik normaal krijg op een nieuw deel.

Ik krijg soms het gevoel dat vele lezers ondankbaar zijn, ik spendeer uren van mijn vrije tijd in het schrijven van deze verhalen en het enige dat ik vraag is om wat stemmen. Mijn verhalen mogen dan redelijk kort zijn, toch kan de research al snel 3 uur in beslag nemen per hoofdstuk. Om eerlijk te zijn doe ik graag die moeite, maar ik moet het gevoel hebben dat mensen mijn boeken graag lezen.

Ik doe dit vrijwillig en ik krijg hier niets voor betaald omdat ik al blij ben met de appreciatie die ik kreeg in de toekomst. Wattpad maakt duizende euro's van advertenties rondom mijn verhalen maar dat geld interesseert mij niets omdat ik mijn lezers kon blij maken met mijn verhalen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik voldoening krijg van mijn fans op dit moment.

Dus heb ik besloten om een stap terug te zetten en een pauze in te lassen in dit boek. Ik wil mij graag verontschuldigen tegenover de mensen die mijn verhalen appreciëren en dat ook tonen. Dit is niet jullie schuld maar de schuld van mensen die het doodnormaal vinden dat ik op een hoog tempo verhalen blijf schrijven zonder enige vorm van waardering.

Sommige mensen geven comments dat ze niet akkoord zijn met hetgene dat ik zeg, maar ik maak de verhalen in sneltempo en dan klagen mensen nog steeds dat ik lui ben omdat ik niet iedere dag iets nieuws publiceer. Ik probeer om de 2 à 3 dagen iets te publiceren, maar ik krijg het gevoel dat sommige mensen de illusie hebben dat ik een machine ben die niets anders te doen heeft dan verhalen schrijven.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!