The Ghost Touched Me....

741 79 21

Voor ik aan dit verhaal begin wil ik iedereen bedanken voor de steun van gisteren. Ik apprecieer het enorm maar ik heb ook gemerkt dat sommige van jullie me grof vonden. Na dit verhaal ga ik daar wat meer op in gaan
___________________________

Een paar jaar geleden vertelde iemand me dat er geesten in haar huis zaten.

Lisa vertelde me dat het begon met dingen die verdwenen zoals kledij en allerlei andere dingen. Ze verklaarde ook vreemde mysterieuze lichten te zien in haar huis.

Haar zus was er van overtuigd dat er vreemde paranormale dingen plaats vonden in het huis.

Lisa vertelde me over een incident dat plaats vond toen ze alleen in het huis was. Toen ze beneden naar de televisie aan het kijken was, hoorde ze opeens iets vallen. Toen ze boven was, zag ze dat er een kledingrek op een mysterieuze manier was omgevallen.

Lisa verklaart zelfs dat er een grote kracht voor nodig zou zijn om zoiets zwaars om te kunnen gooien. Ze vermelde hier ook bij dat er een paar kleren die op het kledingrek hingen, na de val door heel de kamer verspreid waren.

Lisa beweert ook dat de vaste telefoon in de keuken van haar huis, wekelijks ging in het midden van de nacht. Er was volgens Lisa's vader nooit iemand aan de andere kant van de lijn. Ze hebben de vaste telefoon uiteindelijk weg gedaan omdat de wekelijkse telefoontjes de nachtrust van de familie verstoorde.

Lisa werd zelfs in het midden van een nacht wakker met een pijn onder haar borst. Ze had al vaker het gevoel gehad dat iets onverklaarbaars haar streelde toen ze in haar bed lag in de nacht maar dit was de eerste keer dat ze pijn voelde.

Toen ze keek waar de pijn vandaan kwam, kwam ze tot de verontrustende conclusie dat ze twee bloedende sneden had onder haar rechter borst....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

D

us sommige mensen denken dat ik grof was in het hoofdstuk van gisteren. Ik ga eerlijk zijn, ik was enorm pissed nadat ik zag dat iemand 32 hoofdstukken van één van mijn succesvolste boeken volledig had gekopieerd. Ik had een paar reacties achtergelaten in het boek en op het profiel van diegene die mijn delen gekopieerd had. Die reacties van mij werden onmiddellijk verwijderd ookal waren het geen beledigen of zoiets in die aard. Daarna kon ik geen reacties meer op haar account plaatsen dus ik veronderstel dat ze me geblokkeerd had ookal zei ze tegen iemand van mijn fans dat dat niet zo was.

Ik vond ook nog een bericht op haar profiel

Dat gaat over dat boek waar uitsluitend mijn delen in stonden. Daarna schreef ik het hoofdstuk van gisteren. Dus ik had rede om kwaad te reageren en ik hoop dat sommige van jullie nu snappen waarom het deel van gisteren 'grof' was.

Btw ze had een hele goede rede waarom ze 32 delen had gekopieerd....... het was een straf voor een uitdaging (0_o)

Ik geloof er eerlijk gezegd niets van maar het interesseert me niet eens meer omdat ik haar op een vriendelijke manier kon overtuigen om het boek te verwijderen.

Ik heb het deel van gisteren verwijderd zodat ze geen haat zou krijgen en daarom vraag ik jullie ook om geen haat te sturen naar haar.

Wederom wil ik jullie bedanken voor de steun van gisteren :-)

Het betekent echt veel voor me

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!