De babysit

1.4K 147 22

Dit verhaal gaat over een babysit die op de kinderen van een gezin past. De ouders van de kinderen waren een avondje weg en hadden expliciet aan de babysit gevraagd om de kinderen om exact 21 uur in hun bed te leggen.

De babysit doet wat van haar gevraagd wordt en legt de kinderen om 21 uur in hun bed, daarna besluit ze om wat tv te kijken en wat huiswerk te maken.

Een paar minuten gaan voorbij, maar plotseling hoort ze geluiden vanuit de kelder komen. Ze hoort het geluid van voetstappen en vallende pannen. Maar in plaats van in de kelder te gaan kijken, belt de babysit naar het politiebureau en vertelt ze dat er misschien iemand in de kelder zit.

Ze brengt de kinderen naar buiten en wacht op de politie. De politie komt aan, maar in plaats van een patrouille, komt er een heel SWAT-team ter plaatse. Het team onderzoekt de kelder en vindt een oudere man.

De man was een gezochte crimineel die veroordeeld was voor meerdere verkrachtingen in de buurt. De politie hoorde iemand meeluisteren op het telefoongesprek van de babysit en hadden daarom een heel SWAT-team gestuurd.

Dit lijkt op een vergezochte Urban Legend of een creepypasta, maar in werkelijkheid was dit een waargebeurde sinistere gebeurtenis. Als de babysit zelf was gaan kijken, dan zou de situatie heel anders zijn afgelopen...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!