Echte Menselijke Zombie

961 142 13

Het moment dat we iemand verliezen komt als een shock aan. De herrineringen aan die persoon vullen onze harten met een diepe leegte en veel verdriet. Maar wat zou er in je omgaan als de doden opeens terug tot leven kwamen?

Het is nooit makkelijk om iemand te begraven, het wordt zelfs nog moeilijker als je jouw eigen kind moet begraven.

De ouders van de Braziliaanse Kevin Santos, werden in 2012 depressief na het verlies van hun twee jaar oude zoon. Kevin stopte met ademen in een ziekenhuis door complicaties en stierf als een gevolg.... alleszins dat dachten ze toch.....

Kevin werd dood verklaard en werd voor meer dan 3 uur lang in een lijkzak bewaard

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Kevin werd dood verklaard en werd voor meer dan 3 uur lang in een lijkzak bewaard. Later die dag was er een ceremonie voor de familie. Het lijk van Kevin lag in het midden van de ruimte in een open kist zodat zijn familie afscheid kon nemen van de tweejarige.

Familieleden zagen het lijk op een onverklaarbare manier bewegen. Ze dachten dat het gewoon hun verbeelding was, totdat er iets angstaanjagend gebeurde....

Het lijk van Kevin stond op in zijn kist en vroeg aan zijn vader ofdat hij een glas water mocht hebben...

De hele familie konden het niet geloven. Ze dachten dat er een mirakel was gebeurd, slechts een paar seconden later viel de jongen levenloos naar achteren terug in zijn kist. De familie probeerden hem te reanimeren, maar het was tevergeefs. Daarna brachten zijn ouders in paniek de jongen terug naar het ziekenhuis.

Kevin werd voor de tweede keer dood verklaard en het is een raadsel hoe hij ineens terug tot leven kwam.....

Was dit een vorm van massahysterie of stond Kevin terug op uit de dood?

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Als ik vandaag 27 stemmen krijg op dit hoofdstuk beloof ik dat ik morgen een nieuw verhaal ga publiceren :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!